INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB

Remarcatul lui Mihai Stoica, incert pentru meciul Anderlecht - FCSB

Mihai Stoica/ foto Imago Images
Mihai Stoica/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 18:13 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 18:54

Vești proaste pentru Anderlecht înainte de meciul cu FCSB, din grupele Conference League. Zeno Debast (19 ani), fundașul central belgian, este accidentat și a devenit incert pentru meciul cu echipa lui Nicolae Dică.

  • Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Debast a suferit o accidentare la meciul dintre Anderlecht și Standard, întrerupt la scorul de 3-1 pentru echipa lui Denis Drăguș.

FCSB, cea mai slabă echipă din Liga 1 într-un top vital
FCSB
FCSB, cea mai slabă echipă din Liga 1 într-un top vital

Debast, incert pentru meciul Anderlecht - FCSB

Debast, jucătorul de la Anderlecht remarcat de Mihai Stoica, a suferit o accidentare la gleznă în meciul de campionat cu Standard, potrivit Anderlecht Online. El a fost schimbat la pauză.

Potrivit informațiilor din Belgia, accidentarea lui Debast nu este gravă, dar fundașul central este incert pentru partida de joi. În meciul din tur, stoperul a fost integralist.

Mihai Stoica, impresionat de Debast: „Va fi un mare jucător”

„Fac și eu ca Mitică Corleone: ascultați la mine ce vă spun: Debast va fi un mare jucător! Pe modelul Dendoncker sau Tielemans. Oamenii chiar scot fotbaliști, belgienii chiar sunt buni fotbaliști”, spunea MM Stoica la Orange Sport, după FCSB - Anderlecht 0-0, în tur.

Debast are și două meciuri pentru naționala Belgiei, pentru care a debutat în septembrie 2022. A fost integralist în meciurile cu Olanda, scor 0-1, și Țara Galilor, scor 2-1.

Remarcatul lui Mihai Stoica, incert pentru meciul Anderlecht - FCSB
Zeno Debast/ foto Imago Images

Citește și:

Strategia lui Becali „l-a băgat în ceață” pe Victor Pițurcă: „Ce înseamnă asta? Cum adică?”

Incompatibilitate pe axa FRF - FCSB! » Omul angajat de Burleanu continuă să-l ajute pe Becali: „Nu văd care ar fi conflictul de interese”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
realsteaua
realsteaua  •  25 Octombrie 2022, 20:13

Mimișor, mă așteptam să spui că nu știu ce jucător român va ajunge mare fotbalist. Din păcate nu prea se vede unul la orizont. Era unul, Octavian Popescu pe numele lui, pe care l-ați "rezolvat".

Marcelo12
Marcelo12  •  25 Octombrie 2022, 20:06

Mihai stoica? MM Stoica.? Ce cauta omul asta in reportajele voastre/emisiunile tv atat timp cît el este angajat la oierul ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  25 Octombrie 2022, 19:30

De la Silkeborg nu a remarcat pe nimeni Meme? (doar despre "mochetă" s-a pronunțat, foarte competent, ba a mai și făcut reclamă mascată...)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează