INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA

Au înnebunit nemţii? » Liber la femei, alcool şi ţigări

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iunie 2012 21:42

Selecţionerul Joachim Low le-a comunicat jucătorilor regulamentul de ordine interioară în cantonamentul de la Gdansk


Bere, vin, soţii, iubite şi copii în hotel, ţigări şi acces la site-urile de socializare. După cum a conceput selecţionerul Joachim Low regulamentul de ordine interioară, nici n-ai zice că Germania e la Gdansk pentru a lua parte la un Euro pe care, culmea, mai vrea să-l şi cîştige. E adevărat, el a impus şi anumite restricţii, dar sînt atît de "light" încît lumea fotbalului se întreabă deja: "Au înnebunit nemţii?!"

FEMEI. Soţiile iubitele şi copiii vor avea acces liber în hotelul echipei a doua zi după meci. "Încă nu ne-am hotărît dacă vor putea rămîne şi peste noapte", a precizat managerul Oliver Bierhoff.

ALCOOL. Low, susţine tabloidul Bild, chiar le-a recomandat jucătorilor bere, inclusiv înainte de culcare, şi vin: "Dar cu măsură". El mizează pe încredere şi de aceea n-a solicitat îndepărtarea minibarurilor din camere.

TUTUN. Pînă acum un an el însuşi un fumător pasionat, selecţionerul n-are nimic împotriva celor care vor să tragă din ţigară: "Totul e să n-o facă la masă sau în timpul şedinţelor tehnice".

FACEBOOK. Reţelele de socializare pot fi accesate fără probleme. Nu sînt însă permise dezvăluri din viaţa echipei şi aprecieri negative la adresa colegilor, a adversarilor şi a arbitrilor.

IEŞIRI. Fiecare jucător are dreptul să părăsească din cînd în cînd cantonamentul. Dar la 24:00, cel mai tîrziu, trebuie să fie înapoi. Şi n-are voie să se îndepărteze la mai mult de o oră de mers pe jos de hotel.

I-a vizitat cancelarul
Nemţii au primit aseară, după antrenament, vizita cancelarului Angela Merkel, care a luat masa împreună cu ei. Merkel este aşteptată să-i încurajeze din tribună şi la meciuri, aşa cum a făcut la CM 2006 şi 2010 sau la Euro 2008.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lucianfocus
lucianfocus  •  07 Iunie 2012, 09:33
Postat de imperator pe 07 Iunie 2012, 02:21

BRAVO BÄIETI ! Sau .... DEUTSCHLAND ÜBER ALLES ! :))

numai ai nici tu mult ... :))

daveroirl
daveroirl  •  07 Iunie 2012, 04:52

asta inseamna west baieti ...

dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2012, 04:34

vad aici comentarii cum ca transmite dolce...va e greu sa cautati sa l urmariti live pe net ? sunt zeci de siteuri care transmit tot EURO, Gratis ! sau va incurcati in taste, hackerilor :)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează