INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PORTUGALIA

Beto, portarul lui CFR, a prins lotul Portugaliei pentru Euro! Iată lista convocaţilor

Beto
Beto

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 00:52

Selecţionerul Portugaliei, Paulo Bento, a anunţat lotul de 23 de jucători care va reprezenta ţara la Euro 2012 de peste o lună, din Ucraina şi Polonia. Surprizele majore sînt reprezentate de jucătorii de la Braga, Custodio şi Miguel Lopes, în timp ce neconvocările lui Hugo Viana, care a avut un sezon excelent cu Braga, şi Manuel Fernandes de la Beşiktaş au creat imediat discuţii în Peninsulă.

De asemenea, din lot face parte şi portarul lui CFR Cluj, Beto.

Portugalia va juca două amicale înainte de turneul final, cu Macedonia (la Leiria) şi Turcia (la Lisabona), după care îşi va stabili baza de pregătire la Poznan, Polonia. Debutul la Euro este pe 9 iunie, cu Germania. În grupa B mai sînt Danemarca şi Olanda.

Lotul Portugaliei pentru Euro:

Portari: Rui Patrício (Sporting), Beto (CFR Cluj), Eduardo (Benfica)
Fundaşi: Bruno Alves (Zenit), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Sporting), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (FC Porto), Miguel Lopes (Braga)
Mijlocaşi: Carlos Martins (Granada), João Moutinho (FC Porto), Custódio (Braga), Miguel Veloso (Genoa), Raul Meireles (Chelsea), Rúben Micael (Zaragoza)
Atacanţi: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hélder Postiga (Zaragoza), Nani (Manchester United), Nélson Oliveira (Benfica), Ricardo Quaresma (Besiktas), Hugo Almeida (Besiktas), Varela (FC Porto)

Echipa standard: Rui Patricio - Pereira, Alves, Pepe, Coentrao - Meireles, Moutinho, Veloso - Nani, Postiga, Cristiano Ronaldo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
rhadoo99
rhadoo99  •  22 Mai 2012, 17:41

://jocdeidei.wordpress.com/2012/05/21/campionatul-european-de-fotbal/

lumpy666
lumpy666  •  22 Mai 2012, 06:25

ACUM A-SI FI CURIOS PAREREA EXPERTILOR IN CEA CE PRIVESTE "GRUPA MORTII DE LA CE" IAR EU NU STIU DE CE A-SI PARIA CA DIN GRUPA MORTII GERMANIA SI DANEMARCA O SA SE CALIFICE IAR OLANDA SI ECHIPA LUI CRISTIANO RONALDO IARA DOAR CU FRUSTRATEA O SA RAMANA SI DUPA ACEST TURNEU FINAL!!! -CINE SI CAT AR PUNE ACUM LA O AGENTIE DE PARIU CA DANEMARCA O SA SE CALIFICE DIN GRUPA ASTA SI CA OLANDA SI PORTUGALIA SE INTORC ACASA??????? -APROPO "MUTU" JOACA LA ACEST CAMPIONAT EUROPEAN SI DACA DA ATUNCI CINE A CONVOCAT-SPER CA DE AICI INCOLO DOAR IN MINTEA SELECTIONERULUI DIN "MIAMI" MAI INTRA!!!

neko00
neko00  •  15 Mai 2012, 11:30

Baiatul cu apa?! Sau Clown-ul echipei? Astea sunt posturile sale preferate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează