INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA D/ANGLIA-UCRAINA 1-0

Blohin nu iartă: ”Mingea a intrat 50 de centimetri în poartă. Dar ce putem face în faţa a 5 arbitri?”

Momentul în care Terry respinge mingea de dincolo de linia porții
Momentul în care Terry respinge mingea de dincolo de linia porții

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 13:08

Oleg Blohin nu şi-a ascuns furia după ce arbitrii nu au acordat gol Ucrainei în meciul contra Angliei (0-1), cînd mingea trimisă de Devici a fost respinsă de Terry de dincolo de linia porţii adverse. La faza din minutul 62, cînd scorul era deja 1-0 pentru englezi, ”centralul” ungur Viktor Kassai a lăsat jocul să continue, după ce asistentul suplimentar Istvan Vad nu i-a semnalizat că mingea a depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă.

"A fost un balon care a intrat cu 50 de centimetri în poarta engleză. Dar nu este gol. Ce pot spune, ce pot face în faţa deciziilor a 5 arbitri care sînt pe teren şi nu văd? Ce făceau ei acolo?", a spus selecţionerul ucrainean după eliminarea echipei sale de la Euro.

Fostul mare atacant a avut şi alt reproş: "Terry şi Carroll au dat cu coatele şi nu au primit cartonaşe galbene. Totuşi, Collina, responsabil al arbitrilor din cadrul UEFA, ne-a spus că orice lovitură cu cotul va fi sancţionată. Ce pot spune? Nu am avut noroc. Nu a fost ziua noastră. Dar nu vreau să acuz arbitrajul".

Citeşte şi ”Hair&referee save the Queen » Anglia a învins Ucraina cu un gol al lui Rooney şi după un gol clar anulat de arbitrul Kassai”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
lupopa
lupopa  •  20 Iunie 2012, 23:40
Postat de cainerrosu pe 20 Iunie 2012, 14:42

offside mare in aceeasi faza ! ma mir ca aseara la tvr, Mitran ( la care am pretentii ), nu a zis nimic ! penalty prin min 87 la Caroll !

mitran tine cu spania :))) asa ca nu are el cum sa le tina partea la englezi daca ma intelegi , oricum finala ii anglia-portugalia , stiu ca uni rad , dar spania nu a jucat nimik doar germania o miscat ceva

johnitza
johnitza  •  20 Iunie 2012, 18:20
Postat de flo_ax pe 20 Iunie 2012, 15:52

vinovat e petarda aia de atacant, care a fost preferat lui Sheva! A ratat 2 ocazii monumentale cu o indolenta mirifica! Daca era Sheva acolo, sigur concretiza macar una dintre ocazii

Prietenul tau Sheva era accidentat.

redgofcd
redgofcd  •  20 Iunie 2012, 16:56

@dac.impielitzat - au vazut si ei faza, dar cum televiziunile adora sa dramatizeze si sa caute scandalul, au trecut cu vederea offside-ul. Daca golul era acordat se legau de offside-ul din care a pornit faza. Asta e lumea in care traim..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close