INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DNA

E OFICIAL! DNA face verificări în scandalul de corupţie din Comitetul Executiv al UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Direcţia Naţională Anticorupţie s-a sesizat din oficiu în scandalul de corupţie în care ar putea fi implicat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Procurorii DNA au emis un comunicat, pe care vi-l prezentăm în întregime.

La solicitarea reprezentanţilor mass-media, Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să comunice următoarele:

În conformitate cu art. 221 din Codul de procedură penală, la data de 29.10.2010, ca urmare a unor informaţii apărute în presa internaţională şi preluate de mass media din România, procurorii anticorupţie s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind presupuse fapte de corupţie în urma cărora, anumiţi membri ai Comitetului executiv al UEFA ar fi favorizat, la organizarea Campionatului european de fotbal din anul 2012, două ţări în detrimentul altei ţări.

Alte detalii nu pot fi oferite în acest moment, având în vedere art. 12 alin 1 litera e şi f din legea 544/2001.

Precizăm că acest demers legal reflectă o situaţie care nu înfrânge în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie aplicabil persoanei/persoanelor care, în acest moment, fac obiectul verificărilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
laurdan
laurdan  •  29 Octombrie 2010, 19:16

vad ca oile de stelisti baga capul in pamant si intorc spatele invatate cu ciobanashul pe la spate...mentalitate de scalvi tot ce va doriti e sa fiti regulati zi de zi de cioban de seful frf care face ceva pe voi cu fiecare declaratie de presa ..de lupescu de mitica...va doresc sa vi se implineasca visul da cel mai simplu duceti va voi la parnaie ca va reguleaza acolo baietii mai bn

laurdan
laurdan  •  29 Octombrie 2010, 19:10

ba adi de la buzau pe cat esti de urat pe atat esti de patetic , sa stai tu capra toata viata in fata lui jiji , sandu mircea , mitica dragomir ..si vorbeste in camara cand ai de gand sa ti dai cu parerea ca asa ineptii sunt greu de ascultat

batranul_si_marea
batranul_si_marea  •  29 Octombrie 2010, 16:37

DNA-ul e institutia aia care intr-o tara de hoti n-a prins pe nimeni pana acum nu? :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează