INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  POLONIA

Escapada costă» Ratează Euro după ce s-a îmbătat, a făcut scandal şi a fost arestat

Marcin Wasilewski a spus deja ”Adio, Euro!” (foto: Reuters)
Marcin Wasilewski a spus deja ”Adio, Euro!” (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 18:03

Reprezentativa Poloniei nu se va baza la turneul final al CE din vară, pe care-l organizează împreună cu Ucraina, pe unul dintre principalii săi jucători. Puternicul fundaş Marcin Wasilewski va fi lăsat în afara lotului din cauza unui scandal de pomină provocat în Germania.

Suspendat în Belgia, pentru fault violent, jucătorul lui Anderlecht a dat o fugă să-l vadă pe compatriotul său Slawomir Peszko, de la FC Koln. Cei doi au petrecut timpul într-o berărie. Au consumat atîta alcool încît nu doar că s-au îmbătat bine, dar au şi devenit agresivi. Mai ales Wasilewski, a cărui victimă a căzut şoferul unui taxi, pe care a vrut să-l bată.
Poliţia a intervenit în conflict. Cum Marcin nu era deloc cooperant, el a fost urcat în dubă şi dus la secţie. Ulterior, a fost eliberat.

Tărăboiul a ajuns repede la urechile selecţionerului Franciszek Smuda. Iritat, acesta a fost ferm: ”Ceea ce eu nu pot tolera este consumul de alcool. Îl scot pe Wasilewski din selecţie. Nu mai are nici o şansă pentru că m-am decis deja. Nu e ruşinos ce a făcut? Din cauza unui asemenea gen de comportament polonezii sînt rău primiţi în Germania”.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
terminatorul2
terminatorul2  •  09 Aprilie 2012, 13:28

Dupa fapta si rasplata !

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Aprilie 2012, 13:28

Dupa fapta si rasplata !

ronaldo666
ronaldo666  •  09 Aprilie 2012, 12:35

deci nu numai romani fac deastea:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează