INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, PROTV, 20:30, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Se-ndoaie selecţionerul şi-l cheamă pe Mutu la naţională ? » "După Franţa, Adriane"

Adrian Mutu aplică aceeaşi tactică pe care a încercat-o la un moment dat şi cu Lucescu jr: zeci de telefoane pentru a solicita înţelegere. Pînă la urmă, fostul selecţioner a cedat, lucru pe care îl va face şi Piţurcă dacă România bate Luxemburg şi nu pierde cu Franţa
Adrian Mutu aplică aceeaşi tactică pe care a încercat-o la un moment dat şi cu Lucescu jr: zeci de telefoane pentru a solicita înţelegere. Pînă la urmă, fostul selecţioner a cedat, lucru pe care îl va face şi Piţurcă dacă România bate Luxemburg şi nu pierde cu Franţa

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 10:42

Victor Piţurcă i-a transmis jucătorului Cesenei că nu se pune problema unei discuţii decît după partida cu Franţa, fapt care l-a determinat pe Adrian să nu mai vină în Luxemburg.


Selecţionerul nu este dispus să-l ierte atît de uşor pe Adrian Mutu, pe care l-a exclus de la "naţională" alături de Tamaş după escapada nocturnă de la Rimini, dinaintea amicalului cu San Marino. Cu toate că de atunci Mutu l-a tot sunat pe selecţioner, acesta nu s-a lăsat deloc impresionat. Nici chiar de ultima mutare a starului Cesenei, care l-a sunat pe Mircea Sandu, cerîndu-i două invitaţii pentru a veni la meciul din Luxemburg, împreună cu preşedintele său de la Cesena, Igor Campedelli. Mutu spunea că vrea să fie alături de "tricolori", fie chiar şi doar din tribună.

"După Franţa, Adi!"
Răceala faţă de Mutu s-a văzut şi la conferinţa de ieri, cînd Victor Piţurcă a refuzat să discute despre golgeterul "naţionalei": "Altă întrebare", s-a eschivat Piţi cînd s-a deschis subiectul Mutu. Surse federale susţin că selecţionerul i-ar fi transmis un mesaj clar jucătorului, că orice discuţiei pe tema revenirii sale la lot nu poate avea loc decît după meciul cu Franţa.

Mutu a înţeles şi n-a mai forţat nota. A transmis şi el un mesaj în care a anunţat că nu mai poate veni în Luxemburg pentru că, sîmbătă, Cesena are programat un amical cu Novara, nou-promovată în Serie A, dar a adăugat că le va ţine pumnii "tricolorilor" şi speră ca ei să cîştige cu 3-0.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
david_27
david_27  •  02 Septembrie 2011, 13:11

victorie s-au inrfangere,sincer nu conteaza, cu franta oricum o luam in freza !!!

cili54
cili54  •  02 Septembrie 2011, 12:51

La aceasta ora Mutu si Tamas(dezaprob comportamentul lor)sunt doi jucatorii care ne pot ajuta sa mai ramanem cu sanse de calificare.Batem "LUX em BURG" dar nu batem Franta,clar nu mai are rost sa-i chemi.Pentru ce???

mishoo
mishoo  •  02 Septembrie 2011, 12:48

adriene, nu adriane :))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează