INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Atac terorist în Franța! Un polițist și soția sa au fost uciși de un simpatizant ISIS!

Atac terorist, foto: reuters
Atac terorist, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 08:39

Alertă maximă în Franța, acolo unde a avut loc un atac terorist soldat cu două victime.

Un ofițer îmbrăcat în civil, identificat drept Jean-Baptiste Salvaing, 42 de ani, a fost înjunghiat mortal în preajma casei sale din Manganville, la 50 de kilometri de Paris, de către un bărbat care striga lozinci extremiste.

Soția și copilul de 3 ani ai polițistului au fost sechestrați în casă până în momentul când a intervenit unitatea franceză de elită Raid.

Atacatorul și-a declarat loialitatea față de gruparea teroristă Statul Islamic și mai mulți martori au spus că l-au auzit țipând "Allahu akbar", informează The Guardian.

Deși trupele sosite la fața locului au încercat să negocieze, bărbatul a omorât-o pe femeie. Copilul a fost salvat de intervenția în forță a autorităților, "nevătămat, dar în stare de șoc".

Teroristul a fost omorât, iar președintele francez Francois Hollande a promis că toate circumstanțele atacului vor fi elucidate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dogbv
dogbv  •  14 Iunie 2016, 13:54

Pana elucidati locatia exacta, vor mai fi 500 de morti! Ori e "in Paris", ori e "la 50 de km de Paris"....adica Buftea nu e totuna cu Cernica!!!. La subiect: RIP!

706409849468094
Radu Vernescu  •  14 Iunie 2016, 12:18

Cenzureaza baietii cuvintele *** aplicabile perfect falsului profet muhamad. Nu mai putem sa ne exprimam...in numele decentei ne baga pumnul in gura. rusine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

706409849468094
Radu Vernescu  •  14 Iunie 2016, 10:49

Hollande sa nu se mai oboseasca ...am elucidat eu toate circumstanțele atacului : au invadat Franta cu musulmani spalati pe creier de islam si care au obligatia sa-l emuleze pe *** muhamed. Fatarnici guvernantii Europei - se mira de violenta desi au planificat totul pentru a instaura un stat politienesc...ceeace au si reusit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează