INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Declarații incredibile după dezastrul României de la EURO: "Băsescu e vinovat pentru că l-a pus pe Harry Potter șef la FRF"

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 20:18

România a fost dezamăgitoare la Campionatul European din Franța, unde a terminat pe ultimul loc în grupă după ce a pierdut jocul decisiv cu Albania, scor 0-1. Ionel Ganea a ieșit și i-a făcut praf în declarații pe Răzvan Burleanu și Anghel Iordănescu.

"Cel mai mare vinovat e Traian Băsescu, pentru că l-a adus pe Harry Potter la echipa națională. N-a dat o dată cu piciorul în minge, dar e șef la FRF. Oamenii care au făcut istorie în fotbalul românesc au fost îndepărtați. Cred că domnul Traian Băsescu a făcut o greșeală foarte mare că a trimis pe cine a trimis la Federație. Sunt sigur 200% că Băsescu l-a pus pe Burleanu la FRF. La șefia FRF trebuia să vină un om care a jucat fotbal și care știe ce înseamnă fotbal!

Nea Puiu, dacă era un om cu bun simț, cu caracter, pleca după ce califica România la EURONea Puiu e cel mai nesimțit om pe care l-am întâlnit în viața mea! Nu jucătorii sunt de vină, el e de vină. El a făcut și pregătirea, și echipa.

Avea și alte opțiuni pentru echipa națională.  Bagă-l și pe Pantilimon. Eu n-am nimic cu Tătărușanu. Pe Sânmărtean l-a băgat o repriză, dar de ce n-a avut o altă strategie. Jocul nostru a fost axat doar pe zonă centrală. Eu n-am văzut dorință în jocul nostru", a declarat Ganea la Digisport.

3 lucruri pe care le-ar schimba ganea

"Dacă aș avea putere, m-aș axa să adun cluburile și să le fac să înțeleagă că trebuie să plecăm de la un punct 0. În al doilea rând n-aș face niciun compromis, iar în al treilea rând aș aduce un antrenor ca Hagi, Rednic sau Olăroiu", a adăugat Ganea.

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (38)
699077510215282
Tudor Chirea  •  21 Iunie 2016, 08:40

Ultima "***" a lui Harry Potter a fost ca "fotbalul este plin de coruptie", exact ca si mentorul lui, *** Basescu, toti, in afara de ei sunt corupti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  21 Iunie 2016, 07:05

Se vede ca e prost rau Ganea asta ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Iunie 2016, 23:23
Postat de argus pe 20 Iunie 2016, 23:07

"Cel mai mare vinovat e Traian Băsescu, pentru că l-a adus pe Harry Potter la echipa națională..." Nu stiu! Ce stiu ca "dotore"/pinochio, la girat pe Gino Iorgulescu as a ca, minima logica ne spune ca fotbalistii "lucreaza" in liga lui Iorgulescu, de acolo "vin" la nationala, asa-i? Dar, fiindca tot l-a pomenit pe Basescu (sursa a toate relelor...), cum se explica ca FRF, a ramas "prizoniera" lui Basescu? Evident, concluzia, gasirea "vinovatului" este caraghioasa si, evident, fara nici o legatura cu sportul, "virusul Base" dainue, din cate se vede, la cei ce ce nu vad "copacii din cauza padurii". Dar, ce conteaza ce spune? Important este ca, in aceiasi logica, isi alege primarul, deputatul, senatorul, clasa politica caruia, spre deosebire de Basescu, ii este "recunascatoare", aceasta din urma aducand-ui bunastarea. Asa o fi? Inca ceva!Uitase sa ne "lumineze" a ploile, alunecarile de teren si...vesela sparta, se datoreaza aceluiasi Basescu (astpt erata!)

tem be lule!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează