EURO 2016  ·  IRLANDA DE NORD

Eroul fără minut » Preferatul suporterilor, Will Grigg a plecat dezamăgit pentru că nu a jucat deloc la EURO 2016

Will Grigg, Euro 2016 doar la antrenament // FOTO Guliver/GettyImages
Will Grigg, Euro 2016 doar la antrenament // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2016 00:00

Will Grigg, britanicul făcut celebru de cântecul susţinătorilor săi, a fost dezamăgit că n-a jucat la Euro.

" Will Grigg's on fire!". În pieţe, pe stadioane, nord-irlandezii au cântat fără oprire un cântec dedicat vârfului Will Grigg, golgeterul lui Wigan (L3 engleză). Cântec preluat şi de alţi suporteri pentru atacanţii  lor, cum ar fi englezul Vardy.

Însă "Your defense is terrified / Will Grigg's on fire", "apărarea voastră e îngrozită / Will Grigg e pe val" n-a fost suficientă pentru antrenorul Michael O'Neill. Care nu l-a introdus deloc pe idolul tribunelor. 0 minute în patru meciuri!

"Nu fac echipa după cântece"

"Sunt fotbalist şi, până la urmă, am venit aici pentru a juca fotbal. Sunt puţin dezamăgit", a spus Will Grigg la plecarea din Franţa.

Irlanda de Nord a pierdut în "optimi" cu Ţara Galilor, 0-1. "Vă daţi seama că n-am cântat şi eu refrenul, mi s-ar părea puţin ciudat", s-a amuzat fotbalistul, care a fost răsplătit cu versurile devenite celebre de un suporter al lui Wigan.

Reacţia lui Michael O'Neill? "Will Grigg a fost a patra opţiune de atacant din lot. Nu pot face echipa după cântecele suporterilor", a răspuns selecţionerul insularilor.

Hummels şi Cantona au intrat în joc

Staruri prezente la Euro s-au aliniat în rândul fanilor irlandezi. Fostul internaţional francez Eric Cantona a cântat versurile, spre distracţia lui Will Grigg. "A fost foarte amuzant", a recunoscut atacantul. Iar Mats Hummels, fundaşul Germaniei, a fost întrebat, înaintea meciului direct, dacă e îngrozit de Will Grigg. Întrebarea a fost urmată de un râs general în sala de conferinţe.

8selecţii şi un gol are Will Grigg pentru Irlanda de Nord

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1