INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Prima reacție a lui Denis Alibec: "Asta am făcut când m-am dus la vestiar"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 10:17

Denis Alibec prezintă varianta lui după evenimentele dezvăluite de sursele Gazetei, care au spus că a fumat în vestiar la pauza meciului cu Franța.

"M-am încălzit la pauză, normal, și apoi m-am dus la vestiar ca să schimb ghetele. M-am întors și totul a fost ok. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de așa ceva.

Nu știu cine ar arunca astfel de informații, doar ca să îmi facă rău. Eu mă pregătesc cât se poate de serios. Urmează un meci greu, decisiv, așa că gândul meu nu stă decât la echipa națională.

Au fost în trecut acele episoade, cu pozele respective, și de atunci s-a pus o etichetă. Repet, nu am făcut așa ceva, nu înțeleg cine îmi vrea răul, dar eu voi răspunde pe teren.

N-am timp de certuri, sunt la EURO 2016 și vreau să ajut România să ajungă din nou în fazele superioare. Sper să am șansa să joc mai mult, dar asta decide doar selecționerul", a zis Denis Alibec pentru GSP.RO.

"Aceste informaţii au apărut cu siguranţă din interiorul echipei naţionale. Sunt dezamăgit. Cei din staff nu ştiau despre această treabă, au văzut de dimineaţă în ziar" Denis Alibec

Citește și: EXCLUSIV Scene şocante pe Stade de France » FOTO Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța!

NU e la prima abatere! Alte 3 episoade cu Denis Alibec în prim plan » Două sunt de la echipa națională 

EXCLUSIV Noi dezvăluiri despre scandalul cu Denis Alibec de la națională » Motivul pentru care Iordănescu nu l-a exclus din lot

 
 

 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A (Pro tv, Dolce, GSP.ro)

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

România a jucat până acum doar cu Franţa şi a fost învinsă la limită, scor 1-2. Elveţia a câştigat în meciul de debut cu 1-0 în faţa Albaniei.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
zizu
zizu  •  15 Iunie 2016, 07:41
Postat de timm pe 14 Iunie 2016, 21:13

Vezi ca te cheama olguta la raport. Tustiii

dintre toate articolele de pe pagina de azi,de ieri,de maine ....a gsp,cate sunt,au fost,vor fi semnate si cu cu nume reale?

timm
timm  •  14 Iunie 2016, 21:13
Postat de ovidiu_3003 pe 14 Iunie 2016, 12:12

Nedelea are un articol grozav ...nimic de reprosat ...contributia lui la acest articol sunt doua randuri in care ne spune ca urmeaza declaratia lui Alibec ...Bravo Nedelea...Vezi ca poti ...nimeni nu are ce sa ti faca la articolul acesta...

Vezi ca te cheama olguta la raport. Tustiii

699077510215282
Tudor Chirea  •  14 Iunie 2016, 16:08

O fituica in care Tolontan, specialist in numarat cornere a devenit specialist in toate, isi permiote sa scrie mizerii, mai ales ca nu este vorba despre idolul lui, *** hidoasa, Basescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează