INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ADVERSARI EURO / ELVEȚIA

Expulzați din hotel! Doi jurnaliști au ajuns în stradă, la solicitarea expresă a Federației, fiindcă se cazaseră prea aproape de echipă

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 00:00

Crește tensiunea în tabăra elvețienilor. Nici n-au ajuns bine în cantonamentul de la Juvignac, în sudul Franței, și deja au intrat în conflict cu presa. Nu jucătorii, ci responsabilii Federației (SFV).

Doi jurnaliști de la Neue Luzerner Zeitung s-au cazat chiar în vecinătatea naționalei, la hotelul Cote Green. Ba au făcut rost și de-o cameră cu vedere spre intrarea în cartierul general al echipei. Dar nu pentru mult timp.

Imediat ce i-au depistat, șefii SFV l-au contactat pe directorul de la Cote Green și i-au cerut să-i dea afară. Ceea ce s-a și întâmplat. "Am fost amenințați cu intervenția în forță a poliției", a povestit unul dintre reporteri. Iar Neue Luzerner Zeitung a acuzat "abordarea lipsită de stil a Federației".

Însă SFV neagă că ar fi solicitat îndepărtarea lor din hotel. "Noi doar am sugerat să li se dea o altă cameră, ca să nu aibă probleme mai târziu cu securitatea", a precizat Marco von Ah, ofițerul de presă al Federației, pentru ca apoi să admită că "le-am cerut scuze celor doi ziariști pentru toate cele întâmplate".

"Sexul e benefic"

Fostul internațional elvețian Kubilay Turkyilmaz i-a sugerat selecționerului Petkovici să nu le interzică jucătorilor sexul pe perioada turneului final. "El trebuie să facă totul pentru ca lor să le fie bine. Când tu, fotbalistul, ești atât timp departe de casă, e foarte important să ai familia alături. Soția, sau iubita, e perfectă pentru a alunga stresul care se acumulează în timpul unei competiții de durată", a comentat Turkyilmaz în tabloidul Blick.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează