INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ANGLIA

Fan în comă! Un suporter englez a fost stâlcit în bătaie de ruși: se zbate între viață și moarte în spital

Cu fața tumefiată de lovituri, plin de sânge și fără suflare. Asta e imaginea hidoasă a Euro 2016 // Foto: Reuters
Cu fața tumefiată de lovituri, plin de sânge și fără suflare. Asta e imaginea hidoasă a Euro 2016 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2016 00:00

În ciocnirile sângeroase de la Marseille, un suporter englez a fost stâlcit în bătaie de ruși și se zbate între viață și moarte în spital.

Șocul grupei B, Anglia - Rusia, a fost precedat de două zile de bătăi teribile de stradă. Zona Port Vieux din Marseille a devenit un teatru de război, forțele de ordine neizbutind să țină situația sub control.

Fanii englezi și ruși, completați de cei francezi, n-au putut fi potoliți cu gaze lacrimogene și nici cu tunuri cu apă. Ieri însă, s-a atins apogeul: un hooligan a ajuns în stare critică la spital!

Acesta a fost lovit sălbatic cu picioarele în cap de mai mulți ruși, care l-au doborât la pământ. A fost salvat și reanimat în stradă de agenții de securitate. Și potrivit "La Provence", se zbate între viață și moarte, internat aseară în comă. Alte patru persoane au fost rănite și șase fani arestați.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează