INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ACCIDENTĂRI

Fisură de peroneu? Morata ar putea lipsi o lună după lovitura încasată în victoria Spaniei cu Luxemburg, 4-0. David Silva și Gotze s-au rupt și ei

Morata e încurajat de coechipieri, în frunte cu căpitanul Casillas, după leziunea la genunchi
Morata e încurajat de coechipieri, în frunte cu căpitanul Casillas, după leziunea la genunchi

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 00:00

Campioana europeană a pierdut 2 jucători în meciul de vineri, în care și-a luat biletele de Franța. Vîrful lui Juventus a scăpat de fractură, iar David Silva are întindere de ligament.

Împreună cu Elveția, Spania și-a pus vineri seară viza franceză pe pașapoartele pentru CE 2016, însă succesul clar cu Luxemburg (4-0) a fost scump plătit. Campioana continentală a pierdut doi jucători în prima jumătate de ceas, victime ale unor contacte dure cu modeștii adversari. Cel mai rău s-a accidentat Alvaro Morata, care l-a însoțit la spital pe David Silva, primul lovit la Logrono!

Pedro nu s-a uitat!

Ciocnirea în careul mic cu Malget i-a afectat serios genunchiul drept. Vîrful lui Juve a încercat să continue, însă durerile erau prea mari. Pedro nici n-a putut privi de teama unei fracturi, care l-ar fi scos 4 luni din circuit!

Cu mîinile acoperindu-și fața crispată, Alvaro a fost dus pe targă în vestiar și apoi cu ambulanța la spitalul La Rioja. Potrivit AS, peroneul nu s-a rupt, dar are o mică fisură, leziunea putînd să-l țină pe tușă o lună. Examenele făcute ieri la Torino vorbeau însă numai de o contuzie puternică și o pauză mai mică.

Înaintea lui fusese scos și David Silva, atacat foarte tare de Gerson. Mijlocașul lui Man. City are o întindere de ligament colateral intern la glezna dreptă, ratînd și el ultimul joc de mîine, în Ucraina.

Gotze, out 3 luni!

Cea mai grea lovitură au primit-o Germania și Bayern. Gotze s-a ales în Irlanda cu ruptura mușchilor adductori, iar mijlocașul va absenta 10-12 săptămîni. O lună va sta pe tușă și Aguero: de vină este leziunea musculară din meciul pierdut de Argentina cu Ecuador. Benzema și Pogba (Franța), David Luiz (Brazilia), Ivanovici și Matici (Serbia) sînt alte nume importante accidentate.

14 jucătoriai unor formații importante ale Europei s-au accidentat la meciurile "naționalelor" din cursul acestei săptămîni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează