INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ELVEȚIA

Gazon verde! Vopsit! » Terenul de la Lille e într-o stare deplorabilă: UEFA a ascuns aceste imagini la TV

Două imagini care dovedesc cât de stricat e gazonul de la Lille +1   FOTO
Două imagini care dovedesc cât de stricat e gazonul de la Lille

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 00:00

După meciul de la Marseille, Didier Deschamps a erupt: "Gazonul a fost dezastruos. Dar e normal să arate atît de rău, după ce aici s-a organizat luna trecută un concert AC/DC. Am văzut atunci câteva poze, parcă eram pe altă planetă".

Selecționerul francez era furios, dar albaștrii nu scapă de terenurile proaste. Și aseară, la Lille, "cocoșii" au jucat pe o suprafață similară. Iarba a dispărut mai ales la colțuri și în fața porților, dar și în zona mediană.

La Lille, pe Stade Pierre Mauroy, UEFA a schimbat gazonul luna trecută, însă ploile abundente i-au făcut rău. "Terenul s-a stricat și mai mult cu atâtea meciuri, antrenamente și ceremonii organizate înaintea partidelor", a declarat unul dintre administratorii arenei pentru Le Journal du Dimanche.

Publicație care a dezvăluit ieri că forul european a decis ca iarba să fie vopsită în întregime încă dinaintea startului turneului. Pentru a ascunde această imagine deplorabilă la televiziune.

La fel cum s-a procedat și la ultimele două Mondiale, Africa de Sud 2010 și Brazilia 2014. Dar jucătorii știu exact ce se întâmplă. Pentru ei, nu culoarea contează.

200.000 €a plătit UEFA pentru gazonul de la Lille, comandat la compania austriacă Richter Rasen

282.000.000 €a costat stadionul Pierre Mauroy, inugurat pe 17 august 2012

2meciuri de Euro se jucaseră până aseară la Lille: Germania - Ucraina 2-0, Rusia - Slovacia 1-2

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează