INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EUROFANTASTIC

Românii își investesc toți banii în Stanciu! Surpriză imensă în Top 10 la Eurofantastic. Fă-ți și tu echipă!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 18:48

GSP.RO a lansat un fantasy game pentru Euro 2016. Intră în joc alături de prietenii tăi și te poți întrece cu ei pe durata turneului. Dacă ești suficient de inspirat poți câștiga și unul dintre premiile pe care le-am pus la bătaie pentru cei mai buni selecționeri online. ;)

Intră pe EuroFantastic.ro - AICI și alcătuiește o națională ideală pentru fiecare etapă a jocului. Extrem de dinamic și de spectaculos, jocul se desfășoară în 19 etape, așa că va trebui să fii mereu pe fază și să alegi cei mai potriviți jucători înaintea fiecărei runde, pentru a aduna puncte și a crește în clasament!

După numai două zile de la lansare, favoritul miilor de fani care și-au făcut deja echipă pe EuroFantastic.ro este Paul Pogba, fiind cel mai selecționat jucător. Surpriză însă, Nicușor Stanciu prinde și el Top 5, depășind jucători ca Bale sau Vardy! Asta deși majoritatea au mizat pe jucătorii Franței în primul ”11”.

Top 10 cei mai selecționați jucători pe EuroFantastic.ro

  1. P. Pogba
  2. A. Griezmann
  3. S. Lichtsteiner
  4. X. Shaqiri
  5. N. Stanciu
  6. G. Cahill
  7. L. Koscielny
  8. G. Bale
  9. J. Vardy
  10. H. Lloris

PREMII EUROFANTASTIC.ro

Primii 3 clasați din fiecare etapă vor fi recomensați. Premiile de etapă sunt:

  • un parfum Calvin Klein, Guess, Hugo Boss sau Chopard
  • o minge de fotbal Kipsta
  • un ceas din colecția Military Edition 2016

Cei mai buni manageri din EuroFantastic, aceia care vor conduce clasamentul general la finalul turneului, vor avea un alt set de premii atractive:

  • Locul 1: Sistem Home Cinema 5.1 cu DVD Sony
  • Locul 2: Dronă OZN Spider cu camera HD
  • Locul 3: Aparat ras electric Philips

 Intră acum pe EuroFantastic.ro și fă-ți echipa - AICI

Pentru prima etapă a jocului va trebui să îți selectezi cei 15 jucători din meciurile Franța - România, Albania - Elveția, Țara Galilor - Slovacia și Anglia - Rusia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  10 Iunie 2016, 08:53

Eu am jucat asa : neuer - azpilicueta, ramos, koscielny(pentru ca hummels e incert pentru startul turneului), bonucci - alaba, ozil, pogba - nolito, cristiano (capitan), bale o echipa cu care bat pe oricine oricand in viata reala chiar si pe *** detasat! Asta in fantasy uefa, la gsp nu joc, cum sa iti ceara cnp-ul pentru un amarit de joc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Iunie 2016, 00:09

astia n-au ce face, pe bune.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  09 Iunie 2016, 18:15

Sommer Schar Rami Koscielny Rose Pogba Ramsey Shaqiri Bale Kane Giroud :) , hai ca vreau sa impart premiile cu voi :D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează