INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA (AZI, 22:00, DOLCE 1, PROTV)

Vânătoare de spioni. Pe bicicletă! Nemții au surprins în cantonamentul lor doi italieni care se pregăteau să le filmeze antrenamentul închis

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2016 00:00

Finala "sferturilor", Germania - Italia, a început înaintea primului fluier al maghiarului Viktor Kassai.

Cu o vânătoare de spioni în cantonamentul campioanei lumii de la Evian. La antrenamentul secret de joi după-amiază, parcă presimțind ceva, selecționerul Joachim Low l-a trimis pe șeful scouterilor, Urs Siegenthaler, să facă înconjurul bazei de pregătire cu bicicleta: "Așa, ca să fim siguri că nu ne urmărește nimeni!".

Siegenthaler n-a pedalat prea mult și, surpriză! A dat peste doi italieni care se pregăteau să filmeze ședința de 60 de minute a Germaniei. Elvețianul i-a luat la întrebări, "însă n-au fost comunicativi. N-au vrut să-mi spună cum îi cheamă sau dacă sunt jurnaliști ori angajați ai federației italiene".

Managerul Oliver Bierhoff susține totuși că "nu e nicio problemă. Și dacă ar fi apucat să tragă câteva cadre, până au fost îndepărtați, n-au plecat cu cine știe ce. Jucătorii exersau în acele momente doar șuturi la poartă".

0 victoriiau nemții în 8 meciuri oficiale cu Italia (4 eșecuri și 4 remize)

"Italienii sunt artiștii defensivei. Nu-ți lasă prea multe ocazii. Și dacă mai comiți și erori, poți să-ți faci valizele"
Joachim Low, selecționer Germania

"Nemții sunt prea siguri pe ei. Intră adesea pe teren ca și cum ar fi câștigat deja. Asta ne-ar putea ușura mult sarcina"
Dino Zoff, fost internațional italian

"Conte, așteaptă-mă!"

În refacere după o leziune musculară deasupra genunchiului, De Rossi face eforturi să fie apt pentru "turnirul" cu Germania. "Conte, așteaptă-mă!", i-a transmis el selecționerului, care nu-i va avea sigur la dispoziție pe Candreva, accidentat, și pe Thiago Motta, suspendat.

GERMANIA: Neuer - Kimmich, J. Boateng, Hummels, Hector - Khedira, Kroos - Ozil, T. Muller, Draxler - Gomez

ITALIA: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Sturaro, Parolo, Giaccherini, De Sciglio - Pelle, Eder

Arbitru: Viktor Kassai (Ungaria)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează