INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - GIBRALTAR 4-0

VIDEO Joachim Low îşi ia jucătorii de guler: ”E prea puţin”

Articol de - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 21:01

Thomas Muller, autorul unei ”duble”, îi dă însă replica: ”Meciurile cu echipe mici nu ne motivează”


Nemţii voiau un scor-fluviu contra Gibraltarului. Au cîştigat doar cu 4-0, printre care un autogol, iar la final s-au ales cu un potop de fluierături şi de critici. Cel mai vehement a fost chiar selecţionerul Joachim Low: "Patru goluri reprezintă prea puţin. Sînt total nemulţumit. Una am vorbit la cabine, alta a fost pe teren".

Click aici pentru VIDEO!

Campioana lumii a dominat copios. Dar a marcat consistent doar la alte capitole: 83 la sută posesie, 36-2 raportul şuturilor, 20-2 la cornere. Explicaţia lui Thomas Muller, autorul unei "duble", pentru lipsa de eficacitate a colegilor: "Pur şi simplu, pe noi, jucătorii, astfel de meciuri nu ne motivează. Nu simţim nici o plăcere".


17 goluri încasase Gibraltarul în precedentele 3 meciuri din grupă


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  16 Noiembrie 2014, 11:38

A avut si Gibraltarul o ocazie, un sut fabulos de la vreo 30-40 de metri lateral.... se ducea spre vinclu. A scos-o Neuer, dar ar fi fost golul anului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează