INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA - AZERBAIDJAN 2-1

VIDEO Tutto Chiellini! Gol, autogol, ”dublă” pentru fundaşul lui Juventus în victoria Italiei cu Azerbaidjan

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 22:58

Gazzetta dello Sport l-a scuzat pe stoperul azzurro la autogol: ”Mai degrabă au greşit Ranocchia şi Buffon”


Aşa meci, aşa erou. Italia s-a chinuit cumplit cu Azerbaidjan la Palermo, scor 2-1, iar personajul principal al întîlnirii a fost nu un atacant, ci un stoper: Giorgio Chiellini. Fundaşul azzurro a făcut totul: a stabilit scorul la pauză, 1-0, a egalat pentru azeri, dîndu-le emoţii mari suporterilor, şi tot el le-a readus zîmbetul pe buze, cu golul victoriei.

Click aici pentru VIDEO!

"Giorgio, o seară regească!", a exclamat Gazzetta dello Sport, care l-a scuzat la autogol: "Au greşit mai degrabă Ranocchia, care a pierdut balonul undeva la mijlocul terenului, şi Buffon, care a ieşit aiurea".

Chiellini? "Dacă s-ar fi terminat 1-1 ar fi fost păcat. La începutul unei campanii de calificare nu e bine să laşi puncte «în stradă». Oricum, echipa a demonstrat caracter. Sîntem un grup unit. Nu Juve l-a salvat pe selecţionerul Conte, Italia a cîştigat".


7,5 e nota primită de Chiellini în Gazzetta dello Sport. Cel mai mare calificativ al meciului


"Sper ca doppietta mea de astăzi să unească din nou Italia, după polemicile legate de derby-ul Juve - Roma"
Giorgio Chiellini, fundaş Italia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează