INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Shevchenko alimentează suspiciunile înaintea duelului de pe Arena Națională: „Vom juca exact ce trebuie pentru rezultatul dorit” + ce se întâmplă la casele de pariuri

Andriy Shevchenko (44 de ani) a discutat posibilitatea unei remize între Ucraina și Austria, în ultimul meci al grupei C de la Euro 2020. Egalul ar putea duce ambele formații în optimile de finală. +10   FOTO
Andriy Shevchenko (44 de ani) a discutat posibilitatea unei remize între Ucraina și Austria, în ultimul meci al grupei C de la Euro 2020. Egalul ar putea duce ambele formații în optimile de finală.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 17:01 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 17:39

Andriy Shevchenko (44 de ani) a discutat posibilitatea unei remize între Ucraina și Austria, în ultimul meci al grupei C de la Euro 2020. Egalul ar putea duce ambele formații în optimile de finală. 

  • Ucraina - Austria se joacă luni, de la ora 19:00, pe Arena Națională.

Actualul format de la Euro, cu cele mai bune 4 echipe clasate pe locurile 3 în grupe avansând în optimile de finală, aduce un plus de imprevizibil, dar crește și nivelul speculațiilor. Ucraina și Austria pot avansa la braț în optimile de finală, în eventualitatea unui rezultat de egalitate. 

Casele de pariuri și-au luat deja măsuri de precauție. Cota pentru X final a scăzut de la 3,20, la 2,00. Andriy Shevchenko a comentat acest scenariu. 

Înțelegere la Euro 2020? Ce spune Shevchenko

„Ar trebui să oprim aceste speculații cu privire la un aranjament. Echipa înțelege importanța acestui meci, ne pregătim pentru orice. Știm de ce rezultat avem nevoie pentru a ne califica în optimi. 

M-ar mulțumi o remiză? Am mai spus, acest rezultat ne-ar conveni, dar dacă te gândești doar la un egal, poți avea de suferit. Vom juca exact ce trebuie pentru a obține rezultatul dorit”, a transmis Shevchenko, conform Sport.ua.

Calcule Euro 2020: egal benefic între Ucraina și Austria

În mod normal, ocupanta locului 3 din grupa B nu va strânge 4 puncte, dacă Finlanda nu produce o surpriză contra Belgiei. În grupa A, Elveția poate încheia pe locul 3, cu 4 puncte, dar are nevoie de o victorie la cel puțin 3 goluri în fața Turciei, pentru a trece la golaveraj de Ucraina și Austria.

 În aceste condiții, remiza dintre Ucraina și Austria le-ar asigura calificarea în optimile de finală.

VIDEO Euro la Indigo, ep. 9 » Eric l-a imitat perfect pe Ronaldo în Portugalia - Germania: „Obrigado, Cristiano!”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Detalii interesante despre omul meciului din partida Portugalia - Germania! N-a evoluat niciodată la juniori și când l-au descoperit era băut!

EXCLUSIV Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Marco Rossi: „Tactic, excelent. I-a insuflat Ungariei spiritul italian”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
caoradea
caoradea  •  21 Iunie 2021, 07:45

Voi alimentati suspiciunile, daca citesti raspunsurile lui Shevchenko nu reiese nimic de acolo. Dar voi imediat, suspiciuni, etc. Amatorism …

dora
dora  •  20 Iunie 2021, 20:59

La meci egal, Austria va da peste Italia in optimi. Si nu cred ca ii va conveni sa ia bataie - la zero - de la italieni !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează