INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - SPANIA

FOTO Sărbătoare pe Wembley! 54.000 de spectatori, soare după ploaie, mii de italieni și spanioli bucuroși

Prima semifinală de Euro 2020, Italia - Spania, a fost o bucurie pentru toată lumea. Vremea, mereu în schimbare, ca la Londra. Dar, după o ploaie puternică, a ieșit soarele, și fanii s-au bucurat de sărbătoarea fotbalului pe „Wembley +17   FOTO
Prima semifinală de Euro 2020, Italia - Spania, a fost o bucurie pentru toată lumea. Vremea, mereu în schimbare, ca la Londra. Dar, după o ploaie puternică, a ieșit soarele, și fanii s-au bucurat de sărbătoarea fotbalului pe „Wembley".

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2021 21:41 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 22:04

Prima semifinală de Euro 2020, Italia - Spania, a fost o bucurie pentru toată lumea. Vremea, mereu în schimbare, ca la Londra. Dar, după o ploaie puternică, a ieșit soarele, și fanii s-au bucurat de sărbătoarea fotbalului pe „Wembley".

54.000 de spectatori (60% din capacitatea arenei), 11.000 de italieni și 9.000 de spanioli. Multă culoare, frumusețe și mesaje simpatice. Peninsularii au afișat un banner pe care scria inițial "It's coming home", cântecul englezilor, „fotbalul se întoarce acasă". Însă "acasă" era tăiat și înlocuit cu "to Rome". Poliția urmărea cu atenție tot ce se întâmplă. Bucurie și siguranță, în același timp.

Wembley, gazda perfectă pentru semifinalele Euro 2020

Pe stadion, în playlist-ul oferit suporterilor a fost inclusă și "A far l'amore comincia tu", una dintre melodiile cele mai iubite ale Raffaellei Carrà. Un omagiu în memoria faimoasei cântărețe italiene, care s-a stins din viață luni, la 78 de ani. 

+13 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre Anglia - Danemarca, a doua semifinală de la Euro 2020

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Andreas Christensen, mesaj războinic înaintea semifinalei de pe Wembley: „Avem un întreg stadion pe care să îl reducem la tăcere!”

Se repetă istoria după 49 de ani? » Detaliu extrem de curios la Euro 2020, înaintea semifinalelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează