INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - AUSTRA 2-1 D. PREL.

Austriecii sunt supărați pentru golul anulat cu Italia: „N-are de-a face cu fotbalul”

Atacantul Marko Arnautovici e supărat pe VAR-ul care i-a anulat un gol în partida Italia - Austria, la 0-0: „După un gol trebuie să aștepți mereu. Nici nu mai poți să te bucuri”. +48   FOTO
Atacantul Marko Arnautovici e supărat pe VAR-ul care i-a anulat un gol în partida Italia - Austria, la 0-0: „După un gol trebuie să aștepți mereu. Nici nu mai poți să te bucuri”.

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2021 10:35 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 23:25

Atacantul Marko Arnautovici e supărat pe VAR-ul care i-a anulat un gol în partida Italia - Austria, la 0-0: „După un gol trebuie să aștepți mereu. Nici nu mai poți să te bucuri”.

Austria a pierdut dramatic, în prelungiri, duelul cu Italia, din „optimi” (1-2). Dar, prezentă pentru prima oară în istorie în această fază a competiției, pleacă acasă mândră de realizările sale. 

„Am demonstrat că nu avem doar schiori buni. A fost cel mai crud joc nu doar din cariera mea, ci din întreaga istorie a naționalei. Mai întâi am avut golul lui Arnautovici, anulat pentru un ofsaid de-un deget, apoi ne-au dat gol și după 0-1 au căutat tot timpul să ne surprindă pe contraatac. N-am meritat să fim eliminați. Le-am fost egali italienilor, poate chiar mai buni”, a apreciat Sașa Kalajdzici, autorul singurului gol austriac al serii de sâmbătă. 

Coechipierul Marko Arnautovici e foarte supărat. Pe VAR! „Cu un dram de noroc mergeam mai departe după 90 de minute. Cu acest VAR nici nu mai poți să te bucuri. După un gol trebuie să aștepți mereu. Asta n-are de-a face cu fotbalul. Nu cred că italienii ar mai fi revenit după un 0-1. Ne-a lipsit șansa în final”, a comentat atacantul.

Păcat că la golul lui Arnautovici a fost acel ofsaid milimetric. Italieni au devenit nervoși, dar detaliile au fost în cele din urmă împotriva noastră
- David Alaba, căpitan Austria

FOTO: Alexandra Fechete
+44 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

VIDEO Ion Țiriac are o nemulțumire legată de EURO: „Ce facem, ne furăm căciula? Care Campionat European?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pierdere uriașă pentru Croația » Perisic are coronavirus și ratează meciul cu Spania

Italia, salvată de rezerve în prelungiri: „Toți suntem pregătiți să facem diferența”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mdionis
mdionis  •  27 Iunie 2021, 17:01

Poate fi frustrant, dar daca atacantul era in pozitie afara din joc, golul nu este regulamentar. Oricum, nu erau doar cativa milimetri. Exista regulile, trebuie respectate.

gago747
gago747  •  27 Iunie 2021, 16:45

Măgării pe bandă rulantă cu VAR-ul ăsta. În curînd o să dictezxe ofsaid și dacă atacantul are ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează