INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRF

Helmut Duckadam, convins de materialul GSP să refuze FRF: „Acceptasem, apoi am citit în Gazetă ce au pățit Hagi și Popescu”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 18:14 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 21:18

Helmut Duckadam (62 de ani) a dezvăluit că a fost invitat să asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord de la tribuna a doua a Arenei Naționalei. Fostul mare portar susține că a refuzat invitația FRF.

Helmut Duckadam s-a numărat printre personalitățile din sportul românesc care au fost invitate să asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord de la tribuna a doua a Arenei Naționale. „Eroul de la Sevilla” mărturisește că inițial a acceptat invitația, dar apoi, văzând subiectul prezentat de Gazeta Sporturilor, a decis să refuze Federația.

Helmut Duckadam: „FRF trebuia să ia măsuri”

„Am fost invitat la tribuna a doua la Ucraina - Macedonia de Nord. Inițial, am acceptat, dar după am văzut în Gazetă subiectul, că au doar vreo 250 de invitații. Am încercat să apăr FRF, sincer. Singurul reproș pe care l-am făcut e că trebuia să vorbească cu Guvernul, să rezolve problema pentru Hagi și ceilalți mari jucători

Nu e plăcut, fiindcă nu știu când vom mai avea șansa să găzduim meciuri la un European. Ca să fiu finuț, FRF trebuia să ia niște măsuri, fiindcă acești sportivi fac reclamă dacă sunt la tribuna oficială. Probabil nu au gândit atât de departe și acest lucru nu o să se uite prea repede”, a declarat Duckadam la Realitatea Sportivă.

La al doilea meci găzduit de București din grupa C, Ucraina - Macedonia de Nord, scor 2-1, Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu nu au fost prezenți pe stadion.

„Nu merg astăzi la meci. Iar când voi merge, voi merge la tribuna a II-a pe locurile cumpărate de mine. Acolo mă simt minunat, printre suporteri. Când voi mai avea eu ocazia să mă bucur alături de ei la un asemenea eveniment?”, a transmis Gică Popescu pentru GSP, în ziua meciului.

VIDEO: Dan Petrescu după Ucraina - Macedonia de Nord: „A fost un meci bun, Ucraina a meritat să câștige”

Mai multe știri despre acest subiect:

Atac furibund la adresa politicienilor prezenți la VIP în Austria - Macedonia de Nord: „Papagalii vor să se dea mari față de prostime! Deja mă enervez”

Gabi Balint, mesaj genial pe Facebook! Ironie fină la adresa FRF

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
rares_
rares_  •  21 Iunie 2021, 01:11

Sorinel, ***. Inteleg ca asta e jobul tau, dar sa scri mizerii la adresa unora care efectiv au adus un prestigiu enorm pentru tara asta e similar *** pe care ii primesti de la sefii tai. Ce o sa faci peste cativa ani cand nu o sa te mai suporti sa te privesti in oglinda ?! ... Ca inca mai prind astfel de mesaje ca ale tale la prostime e dureros, dar sa profiti de prostia lor jignind printre putinii oameni care au adus cu adevarat bucurii acestui popor e direct scarbos ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinache
sorinache  •  20 Iunie 2021, 22:06

Dacă nu e la fripturica și șprițuri, la oficială, nu mergem. Că nouă ne pasă de fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează