INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - ELVEȚIA

Reacția lui Deschamps, după ce jurnaliștii francezi s-au plâns de București: „Condiții mai bune decât la Budapesta”

Didier Deschamps / foto: Guliver/Getty Images +25   FOTO
Didier Deschamps / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 11:05 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 12:17

Didier Deschamps (52 de ani), selecționerul Franței, a ținut să demonteze recenziile negative pe care presa din Franța le-a făcut Bucureștiului, cu ocazia meciului pe care „Les Bleus” îl joacă în România la EURO 2020.

  • CONTEXT: În ediția de sâmbătă a „L'Équipe”, reporterii cotidianului sportiv parizian au scris că „les Bleus” nu se pot reface aici înaintea meciurilor eliminatorii, pentru că e gălăgie la Hilton Athenee Palace. 
  • Jurnalistul Hugo Delom a făcut un mic tur al orașului și a descoperit un „București eurosceptic". Acesta este titlul unui articol apărut duminică, explicând în subtitlu: „Capitala română nu manifestă mare interes pentru Euro”.

Dacă jurnaliștii de la L'Équipe” au dezvăluit că jucătorii „Cocoșului Galic” s-au plâns de condițiile găsite la hotelul unde sunt cazați, reputatul selecționer îi contrazice și spune că se simte mai bine la București decât la Budapesta, locul unde Franța a disputat un meci în faza grupelor.

Didier Deschamps: „Nu pot să mă plâng de condițiile de la hotel”

„Noi am fost primiţi foarte bine, nu ne plângem de absolut nimic. Nu noi am ales hotelul, UEFA l-a ales, şi pot spune că este foarte frumos, condiţiile sunt foarte bune

Mă bucur să văd atâţia suporteri, din păcate nu am reuşit să facem fotografii cu ei sau să le oferim autografe aşa cum ne-am fi dorit. Stadionul pe care ne-am antrenat ieri (n.r. - Arcul de Triumf) a fost în stare foarte bună, de o calitate înaltă, aşa că nu suntem îngrijoraţi de nimic.

Chiar pot spune că pentru noi a fost mai bine aici decât la Budapesta, dacă ne raportăm la temperatură. Chiar dacă sunt temperaturi ridicate şi aici, nu este totuşi la fel de cald ca la Budapesta. Dar revin şi spun că nu pot să mă plâng absolut deloc de condiţiile de la hotel", a afirmat Deschamps, în cadrul unei conferințe de presă. 

+21 FOTO
Micul Paris văzut de cineva din Marele Paris
editorial cristian geambașu
Micul Paris văzut de cineva din Marele Paris

Suporterii Franței se revoltă » Doar 1.500 vor fi la București:

La partida din optimile Euro 2020 dintre Franța și Elveția vor fi numai 1.500 de suporteri francezi pe Arena Națională, deși s-au pus la vânzare în total 25.000 de bilete.

LeParisien anunță că doar 1.500 de suporteri vor face deplasarea în România pentru meciul de luni seara. Motivele? Biletele de avion s-au scumpit de aproape 5 ori, iar unele zboruri au și escală și pot dura în total 13 ore! Mai mult, francezii se tem și de o posibilă carantină la sosirea în România și la revenirea în țară.

Dacă la Budapesta, unde stadionul a fost plin, francezii au fost susținuți de 7.500 de fani la confruntarea cu Portugalia, la București vor ajunge numai 1.500 de francezi. Pe lângă problemele cu zborurile, mulți suporteri nu știu că NU vor fi obligați să intre în carantină sau să prezinte un test negativ la intrarea în România sau la revenirea în Franța!

Probleme pentru fanii francezi vor fi și în sferturi, meci care se va juca la Sankt Petersburg, în Rusia, oraș care a înregistrat cele mai multe decese de la începerea Campionatului European. Probleme pentru suporterii „Les Bleus” ar fi și la semifinalele și finala de la Londra, unde fanii francezi trebuie să petreacă 5 zile în carantină.

VIDEO Francezii s-au baricadat pe stadionul „Arcul de Triumf” și au închis antrenamentul presei

Citește și alte știri despre EURO 2020:

Pe cine mizează Basarab Panduru la EURO 2020 + ce finală așteaptă: „Merg pe ei în continuare”

Suporterii Franței se revoltă » Motivele pentru care vor fi doar 1.500 la București: „E ridicol ce se întâmplă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andy_dm
andy_dm  •  28 Iunie 2021, 18:09
Postat de eterrna.terrra.nova pe 28 Iunie 2021, 16:40

Mai degraba e Parisul de lumea a treia, miroase a *** pe strazi, singurul oras european unde am vazut pe unu cu pantalonii in vine in plina zi. Zone no go si demografrica se aproprie. Tu din ce metropola te tragi?

Daca Parisul pute ce sa mai zicem de Craiova?

m4blue88
m4blue88  •  28 Iunie 2021, 16:43
Postat de eterrna.terrra.nova pe 28 Iunie 2021, 16:40

Mai degraba e Parisul de lumea a treia, miroase a *** pe strazi, singurul oras european unde am vazut pe unu cu pantalonii in vine in plina zi. Zone no go si demografrica se aproprie. Tu din ce metropola te tragi?

Singurul? Plimbă-te puțin prin Centrul Vechi din Buc

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  28 Iunie 2021, 16:40
Postat de elgabri pe 28 Iunie 2021, 15:52

Si ce ati fi vrut sa spuna omul a fost diplomat cat despre *** noastra mai mult se aseamana cu orasele din lumea a 3 a !!

Mai degraba e Parisul de lumea a treia, miroase a *** pe strazi, singurul oras european unde am vazut pe unu cu pantalonii in vine in plina zi. Zone no go si demografrica se aproprie. Tu din ce metropola te tragi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează