INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA - PORTUGALIA 1-0

Izbucnire la adresa vedetei Portugaliei: „E un impostor. Țara are nevoie de tine, nimerește poarta!”

Joao Felix, consolat la finalul meciului. FOTO: Imago Images +14   FOTO
Joao Felix, consolat la finalul meciului. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 07:05 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 07:24

Roy Keane (49 de ani), fostul mijlocaș legendar al lui Manchester United și al naționalei Irlandei, în prezent anlist la postul britanic ITV, l-a luat în colimator pe Joao Felix (21 de ani), imediat după Belgia - Portugalia 1-0, în optimile EURO 2020

Vedeta lui Atletico Madrid a avut o evoluție dezamăgitoare contra Belgiei, completând o seară de tristă amintire pentru campioana europeană en-titre. Comparat cândva cu Cristiano Ronaldo, Joao Felix a fost aspru criticat de Roy Keane, care n-a ezitat să-l numească „impostor” pe fotbalistul cumpărat de Atleti cu 126 de milioane de euro.

Roy Keane: „Dacă eram Ronaldo, mă duceam după el la vestiar”

„Chiar mă enervează, mai ales când e vorba de jucători de calitate. N-ai nicio scuză când vezi jucători care se lasă pe spate și ratează poarta. Măcar testează portarul! 

Felix, când a intrat... băiatul ăsta e un impostor! E un impostor! Intri pe teren, iar țara are nevoie de tine... nimerește poarta! 

Cât a costat? 100 de milioane de lire? Dacă eram Ronaldo, singur mă duceam după el la vestiar. Șocant. Felix și Fernandes m-au înnebunit. N-au pe cine să dea vina decât pe ei”, a spus Roy Keane la ITV, citat de TalkSport.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Belgia - Portugalia 1-0

+10 FOTO

„Optimile” Euro 2020 - tabloul complet:

  • Țara Galilor - Danemarca 0-4
  • Italia - Austria 2-1
  • Olanda - Cehia 0-2
  • Belgia - Portugalia 1-0
  • Croația - Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)
  • Franța - Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)
  • Anglia - Germania (marți, 29 iunie, ora 18:00, Londra)
  • Suedia - Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

VIDEO 5 ani de la triumful Portugaliei de la EURO 2016

Citește și alte știri despre EURO 2020:

FOTO Belgia - Portugalia 1-0 » Campioana en titre părăsește Euro 2020

FOTO Olanda - Cehia 0-2 » Prima mare surpriză la Euro! Colegul lui Stanciu de la Slavia, MVP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
christiano0
christiano0  •  28 Iunie 2021, 15:32

Englezoiul fie exagereaza, fie il confunda cu Jota. Joao Felix s-a miscat bine aseara, ca mai toata echipa Portugaliei, însa clar au avut probleme la finalizare. Si Ronaldo la lovitura aceea libera din repriza a II, a tras direct in zid. Acesta este fotbalul dintotdeauna, daca dai gol din 2-3 ocazii iar adversarul rateaza 10 faze, atunci esti castigator.

persanu
persanu  •  28 Iunie 2021, 13:48
Postat de gopo1. pe 28 Iunie 2021, 13:15

Ma da oare chiar nu vede nimeni ca Portugalia joaca in 10 cu ronaldo in teren, vedem doar pe altii dar pe putoara asta il tin in teren ca sa bata lovituri de pedeapsa? In meciul de aseara prima data a atins mingea in minutul 4 iar a doua oara in minutul 14, iar voi îi vedwti doar pe altii ca joaca slab

Te uiti la fotbal ca nuca in perete. Schimba pe Badminton. Ronaldo a facut ceva pentru PORTUGALIA in toata cariera lui. Daca are un doua meciuri slabe este de inteles ... Deocamdata JOA FELIX daca nu ar fi fost platita suma aia pe el ramanea un necunoscut , chiar daca venea la nationala Portugaliei si rata nu-i dadea nimeni atentie ... sa luat de el pentru ca atunci cand se plateste o groaza de bani pe tine lumea are pretentii de la tine ... Dar tu de unde sa stii daca te uiti la fotbal cu tv inchis ;) Chiar , te uiti la fotbal doar in format TEXT ? :)))))) Asa pare ...

gopo1.
gopo1.  •  28 Iunie 2021, 13:15

Ma da oare chiar nu vede nimeni ca Portugalia joaca in 10 cu ronaldo in teren, vedem doar pe altii dar pe putoara asta il tin in teren ca sa bata lovituri de pedeapsa? In meciul de aseara prima data a atins mingea in minutul 4 iar a doua oara in minutul 14, iar voi îi vedwti doar pe altii ca joaca slab

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close