INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA F

Victor Pițurcă salută parcursul Ungariei de la EURO 2020: „E mare lucru. Bravo lor!”

Ungaria a fost aproape de optimile EURO 2020 // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Ungaria a fost aproape de optimile EURO 2020 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 00:18 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 00:28

Victor Pițurcă (65 de ani), fostul selecționer al echipei naționale a României, a fost impresionat de prestațiile Ungariei din grupa F de la EURO 2020.

Ungaria a fost repartizată la EURO în „grupa morții”, alături de Franța, Germania și Portugalia, pe care a încheiat-o pe ultima poziție, dar cu fruntea sus. Maghiarii au fost învinși doar de Portugalia, căreia i-a fost egală 84 de minute, iar în fața Franței și Germaniei au rezistat eroic, obținând două remize.

Selecționata pregătită de Marco Rossi a fost la un pas de calificarea în optimi, dar a fost egalată de nemți la Munchen târziu, în minutul 84. Victor Pițurcă a lăudat unitatea de grup a maghiarilor, care ies, în opinia sa, cu capul sus de la EURO.

Victor Pițurcă, despre rezultatele Ungariei: „Bravo lor, e mare lucru”

„Îmi pare rău pentru unguri, poate meritau această victorie. Ungaria are jucători mai modești, dar iată, un grup unit, în care antrenorul a reușit să închege un prim «11» extrem de puternic. Să nu te bată Franța, Germania, înseamnă mare lucru. Bravo lor, ies cu capul sus”, a declarat Pițurcă la Pro TV. 

Cu câtă ușurință au primit nemții cele două goluri... incredibil! 
- Victor Pițurcă

+45 FOTO

Ungaria încheie grupa F pe locul 4

Mai multe știri de la EURO 2020:

Două decizii de neînțeles în Portugalia - Franța » Brigada de arbitri din Spania a produs confuzie

Cristiano, de neoprit! Ronaldo a doborât încă 3 recorduri la Euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
buleicanu
buleicanu  •  24 Iunie 2021, 09:40
Postat de mihai_bn pe 24 Iunie 2021, 08:25

În câțiva ani ungurii ne vor lua fața și la fotbal, atât la nivel de echipe de club cât și la nivel de echipă națională. Aseară am văzut BĂRBAȚI care au luptat de la egal la egal cu nemții, BĂRBAȚI care nu s-au mulțumit să se baricadeze pe linia porții după ce au deschis scorul. Bravo lor!

"În câțiva ani"...se scrie si citeste DE câțiva ani.....adica a revenit lumea la "normal"voaua va trebuit 96 de ani din istoria fotbalului sa invingeti Ungaria...asa ca sictireanu...

mihai_bn
mihai_bn  •  24 Iunie 2021, 08:25

În câțiva ani ungurii ne vor lua fața și la fotbal, atât la nivel de echipe de club cât și la nivel de echipă națională. Aseară am văzut BĂRBAȚI care au luptat de la egal la egal cu nemții, BĂRBAȚI care nu s-au mulțumit să se baricadeze pe linia porții după ce au deschis scorul. Bravo lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close