INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 17 » Cât de greu e să copiezi execuția lui Zinchenko? „Nu mulți scapă fără să facă entorsă”

Robert Niță a recreat golul lui Zinchenko din meciul cu Suedia
Robert Niță a recreat golul lui Zinchenko din meciul cu Suedia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 11:52 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:32

EURO LA INDIGO. Ucraina a eliminat-o incredibil pe Suedia (2-1) și e în sferturile Campionatului European. Primul gol al meciului, execuția în forță a lui Zinchenko, a fost copiată de Robert Niță în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs.

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Cu cât se apropie turneul de final, cu atât se înmulțesc rezultatele surpriză și golurile frumoase. Aseară, Zinchenko a fost omul meciului. A centrat perfect la golul decisiv, după ce tot el marcase pentru 1-0. În prima repriză, a fost o fază de generic, sudată din două execuții de cinci stele”, a explicat Robert Niță. 

Acesta a disecat golul lui Zinchenko: „Mai întâi, Yarmolenko a «tăiat» careul cu o pasă deșteaptă, cu exteriorul, iar Zinchenko, pe bara a doua, liber, fără marcaj, vine și o plesnește, tot cu exteriorul, din prima, din voleu”. Apoi s-a amuzat: “E o execuție grea. Nu mulți scapă după o asemenea execuție fără să facă entorsă. E grea execuția, dar îmi iese, sunt meseriaș. De aia m-a căutat și Pep. Nu voi face entorsă cu siguranță. Stângul, dreptul, capu', pieptu'... nu sunt probleme! Hai la treabă, hai să ne distrăm”.

Fostul atacant a replicat apoi execuția fotbalistului de la Manchester City, din mai multe încercări. „Dacă mă nășteam în Ucraina, eram mai bun ca Zinchenko”, a glumit Robert Niță. 

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
publicer
publicer  •  03 Iulie 2021, 05:29

Ce articol penibil))) L a zapacit "sucesul" si pe bietul Nita xare era bun dar nu il vedea nimeni.

futhienzbang
futhienzbang  •  01 Iulie 2021, 09:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Iunie 2021, 14:06

Recunoaște cineva terenul unde s-a filmat? Arată bine zona.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează