INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA

Mesajul Reginei Elisabeta pentru naționala Angliei înainte de finala EURO 2020 cu Italia + Atmosferă senzațională la plecarea din cantonament

Suporterii au încurajat Anglia înainte de finala EURO cu Italia
Suporterii au încurajat Anglia înainte de finala EURO cu Italia

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 20:34 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 20:58

Anglia dispută duminică de la ora 22:00 finala EURO 2020, cu Italia, iar atmosfera în cadrul echipei lui Southgate e una entuziasmantă.

Ar fi primul trofeu major din 1966, când englezii au câștigat Cupa Mondială, și însăși Regina Marii Britanii a ținut să marcheze momentul.

„Acum 55 de ani, am avut norocul de a-i oferi lui Bobby Moore trofeul Cupei Mondiale și am văzut ce înseamnă pentru jucători, manageri și staff să ajungă în finala unui mare turneu internațional.

Vreau să transmit felicitările mele și ale familiei mele pentru că ați ajuns în finala EURO. Vă urez mult succes mâine, sper ca istoria să rețină nu doar un nou succes al vostru, ci și spiritul, dedicarea, responsabilitatea și mândria pe care le-ați arătat”, se menționează în comunicatul emis de Regina Elisabeta, de la Castelul Windsor.

Editorial Cristian Geambașu: „Regina îi oferă Cupa Jules Rimet căpitanului Bobby Moore în isteria proletară a celor aproape 100.000 de spectatori. The end. Happy-end. Doar pentru unii”

7,6 cm
editorial cristian geambașu
7,6 cm

Italia - Anglia, finala EURO 2020. Suporterii au încurajat echipa lui Southgate

La plecarea autocarului Angliei din cantonamentul de la St George's Park, suporterii au creat o atmosferă incendiară, iar jucătorii au filmat totul din autocar.

Finala EURO 2020 // Match preview: Italia - Anglia

Gareth Southgate aduce aminte de războiul cu naziștii, înainte de finala Euro 2020: „Nu le-am zis asta niciodată jucătorilor, dar am simțit-o”

Emoții pentru englezi înainte de finala EURO: un jucător important, absent de la antrenament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează