INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA B

Două momente îngrijorătoare în Finlanda - Rusia

Mario Fernandes a fost scos cu targa de pe teren // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Mario Fernandes a fost scos cu targa de pe teren // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 16:55 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 17:24

Meciul dintre Finlanda și Rusia (scor 0-1 la pauză) a avut parte de câteva momente delicate. În prim-plan au fost rușii Mario Fernandes (30 de ani), Vyacheslav Karavaev (26) și finlandezul Jere Uronen (26).

Totul despre Finlanda - Rusia 0-1, AICI

Prima repriză a meciului de la Sankt Petersburg a adus mai multe faze dure. Prima l-a avut ca protagonist pe Mario Fernandes, fundașul dreapta al rușilor. Jucătorul legitimat la ȚSKA Moscova a respins balonul cu capul de lângă Diveyev, dar a aterizat rău, lovind gazonul cu zona superioară a spatelui

Fernandes a rămas întins pe gazon minute bune, a fost îngrijit de echipa medicală, dar nu a putut continua partida. În cele din urmă, i s-a aplicat un guler cervical și a fost scos de pe suprafața de joc cu targa, în minutul 26. 

+12 FOTO

Finlanda - Rusia: Fernandes, scos cu targa de pe teren + Uronen, lovit cu gheata în cap!

Înlocuitorul său, Vyacheslav Karavaev, a trecut la rândul său printr-un moment delicat. În minutul 37, când a fost aproape să introducă în poartă mingea centrată de un coleg, s-a lovit cu șoldul de bara stângă a porții finlandezilor.

 Fără să vrea, impactul l-a făcut să își arunce picioarele în spate, iar cu gheata din piciorul drept l-a lovit în frunte pe oponentul Jere Uronen! Din fericire, ambii au putut continua partida, dar după câteva minute bune în care au primit îngrijiri medicale.

+12 FOTO

La pauză, scorul a fost 1-0 pentru ruși, grație golului frumos înscris de Miranchuk în minutul 45+2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează