INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ȚARA GALILOR - DANEMARCA 0-4

VIDEO Gareth Bale, furios după eliminarea de la Euro 2020! A plecat în timpul interviului » Întrebarea care l-a enervat pe starul galez

Gareth Bale, atac la arbitru după meciul cu Danemerca! A plecat în timpul interviului fără să mai zică nimic
Gareth Bale, atac la arbitru după meciul cu Danemerca! A plecat în timpul interviului fără să mai zică nimic

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2021 11:35 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 12:53

Gareth Bale (31 de ani) i-a reproșat „centralului” Siebert că le-a refuzat o lovitură liberă înaintea golului de 0-2 și s-a supărat pe reporterul BBC care l-a întrebat dacă se retrage de la națională.

Căpitanul galez cel mai scump și cel mai bun jucător galez, căpitanul naționalei, era și cel mai supărat după 0-4 cu Danemarca.

Gareth Bale, furios după eliminarea de la Euro 2020

La microfonul BBC, cum s-a încheiat partida, atacantul în vârstă de 31 de ani l-a criticat pe arbitrul german Daniel Siebert (Ovidiu Hațegan a fost rezervă la Amsterdam). I-a reproșat că, înainta golului de 0-2, Kjaer l-a faultat pe Moore în terenul său, iar „centralul” a lăsat jocul să continue pentru contraatacul danez: „Fault clar, lovitură liberă obligatorie la acea fază. Arbitrul a fost probabil influențat de fanii adversarilor”.

Rob Page: „A făcut bine că a plecat pentru a se liniști”

Reporterul BBC a vrut să afle și dacă se retrage de la națională după acest Euro. Bale nici nu a așteptat să termine întrebarea. Pur și simplu s-a întors și s-a dus la vestiare, fără să mai zică nimic.

Selecționerul Rob Page l-a apărat: „La fel ca toți băieții, era foarte dezamăgit. De ce să abordezi acum un asemenea subiect? Pentru mine, întrebarea a fost lipsită de delicatețe. A făcut bine că a plecat pentru a se liniști”.

După împrumutul la Tottenham, sezonul trecut, Gareth trebuie să revină la Real Madrid. Nu se știe însă dacă va continua la „blancos”.

96 de selecțiiare Gareth Bale la naționala Țării Galilor, pentru care a marcat 33 de goluri

Cum s-a descurcat Bale la Tottenham în ultimul sezon:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Austriecii sunt supărați pentru golul anulat cu Italia: „N-are de-a face cu fotbalul”

Francezii continuă să critice și să ironizeze Bucureștiul: „Micul Paris?! În afară de Arcul de Triumf...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dragdim
dragdim  •  28 Iunie 2021, 03:31

O alta mireasa! Și domnul arbitru putea sa le dea și lor 7-8 penalty-uri ca sa egaleze macar( 3-4 le degaja Bale in tribuna).

dora
dora  •  27 Iunie 2021, 13:49

Mai bine il intrebau cum si-au pierdut noaptea dinaintea meciului !

iulihenry14
iulihenry14  •  27 Iunie 2021, 13:32

Credeam ca l-a intrebat "Gareth de ce ai jucat vai viata ta tot campionatul european desi oamenii au impresia ca inca esti mare jucator". Cand echipa ta a avut 1 sut pe poarta tot meciul, nu te mai enervezi pe arbitru ca nu e el de vina ca nu sunteti in stare sa legati 2 pase

Vezi toate comentariile (6)
Comentează