INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Gigi Becali are favorite-surpriză la Euro 2020: „Pot să facă și război, eu cu ei țin! Grecia e calificată?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 11:45 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 13:06

Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB, a anunțat în direct la TV care sunt echipele pe care le susține la EURO 2020.

Gigi Becali nu se dezice de crezurile sale nici când vine vorba de fotbalul internațional. În plin Campionat European, latifundiarul din Pipera a dezvăluit care sunt echipele pe care le susține.

Uitați de Anglia, Franța sau Spania! Becali are ochi doar pentru echipele din spațiul european ortodox.

Gigi Becali: „Țin cu Rusia, Ucraina și Macedonia de Nord. Grecia e la EURO?”

„Cel mai mult țin cu Rusia. Țin cu Rusia, cu Ucraina, cu Macedonia de Nord. Să fie ce o fi, dar eu țin cu ortodocșii. Cu ei mă împărtășesc, cu trupul și sângele lui Hristos, alături de ortodocși devenim mădularele lui Hristos. 

Grecia este la European? Cu ei țin și mai mult (n.r - selecționata elenă a ratat calificarea la EURO). În orice competiție, țin doar cu ortodocșii. Aseară, chiar am avut emoții pentru ruși. Aveau probleme în apărare. 

Nu mă interesează ce se întâmplă între Rusia și Ucraina. Pot să facă și război, eu țin cu ortodocșii. Ce treabă am eu, ca individ, cu Franța, Italia și Portugalia?”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Conflict Ucraina - Rusia înainte de EURO 

Conflictul dintre Ucraina și Rusia a izbucnit și în fotbal imediat după ce Federația de la Kiev a prezentat tricourile pe care le vor purta fotbaliștii lui Andrei Șevcenko la Amsterdam și București. 

Astfel, cele două variante de echipament au imprimate salutul făcut cunoscut în timpul Maidanului, „Slavă (Glorie) Ucrainei (Slava Ukraini)” și „Slavă Eroilor (Heroiam Slava)”, dar și conturul țării cu tot cu Crimea și teritoriile ocupate din Donbas. Detalii, AICI!

VIDEO Suporterii Ucrainei și ai Macedoniei de Nord se distrează în Centrul Vechi înaintea meciului

Citește și alte știri despre EURO 2020:

Premieră la București! Ce se întâmplă la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, al doilea găzduit pe Arena Națională la Euro 2020

EXCLUSIV UEFA intervine după dezvăluirile GSP în scandalul biletelor: „Vom găsi soluții” + FRF se laudă că ea a rezolvat problema

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bodystyle74
bodystyle74  •  18 Iunie 2021, 00:08

Diferenta dintre Italia si Romania: ei il au pe Gigi Bufon noi il avem pe Gigi Bufonul :)

radu876
radu876  •  17 Iunie 2021, 14:53

foarte interesant articol. mai vrem!

magic4ever
magic4ever  •  17 Iunie 2021, 14:32

Becali cand a vazut ca Rusia are probleme in aparare trebuia sa il sune pe Putin sa ii spuna ce schimbari sa faca:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează