INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FINALĂ

Nemulțumiți, englezii cer rejucarea finalei EURO 2020! Ce acuză: „Parcă erau sclavi!”

Faultul comis de Giorgio Chiellini asupra lui Saka în Italia - Anglia // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Faultul comis de Giorgio Chiellini asupra lui Saka în Italia - Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 16:49 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 17:45

Suporterii Angliei nu reușesc să accepte eșecul din finala EURO 2020. Italia a ridicat trofeul după ce s-a impus la loviturile de departajare, scor 3-2. În 120 de minute, scorul a fost 1-1.

Au trecut ore bune de la finala EURO, dar englezii continuă să deplângă înfrângerea naționalei Albionului.

Unii fani sunt atât de scandalizați încât au creat petiții prin care solicită UEFA să dicteze rejucarea finalei. Englezii acuză arbitrajul, presupus părtinitor, și arată cu degetul o anume fază, în care Giorgio Chiellini l-a oprit pe Bukayo Saka într-o manieră violentă. Pentru acea intervenție, petrecută în minutul 90+6, stoperul italian a primit cartonașul galben.

Englezii cer rejucarea finalei EURO 2020! Ce i-a nemulțumit la Italia - Anglia

Una dintre petiții a adunat peste 7.000 de semnături. Autorul acestuia argumentează că „meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italia a primit doar un cartonaș galben după ce italienii au tras de jucătorii Angliei de parcă erau sclavi (n.r. - în imagine apare duelul dintre Chiellini și Saka). 

Toate acele trageri, lovituri, și Italiei i-a fost permis să câștige? Cu siguranță părtinitor. Italia ar fi trebuit să primească cartonaș roșu acolo, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru just”.

Scene de bestialitate după finala EURO » Englezii, acuzați de violență extremă împotriva fanilor Italiei
INCIDENTE
Scene de bestialitate după finala EURO » Englezii, acuzați de violență extremă împotriva fanilor Italiei

Arbitrul întâlnirii a fost olandezul Bjorn Kuipers.

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre finala EURO:

Decizie importantă luată de Gareth Southgate după finala EURO » Selecționerul Angliei și-a anunțat planurile de viitor

Anglia a repetat 9 luni executarea penalty-urilor! Trauma care l-a făcut pe Gareth Southgate obsesiv în abordarea loviturilor de la 11 metri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
contrabas3
contrabas3  •  12 Iulie 2021, 21:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Suntem cu toții deja de acord că cei mai mari rasiști sunt cei care separă pe albi de negri, în numele diversității și, atenție, al unității! Lol! Gesepe și toată presa lucrează puternic în direcția asta. Am prieteni albi, negri (black people, cum sunt nimiți aici în uSa), brown (mexicans), cunosc și asiatici (vecina mea asta de 30 și ceva de ani, single mom), câțiva evrei și chiar și niște arabi și indieni. Națiuni diferite, culori diferite. Dar de fiecare dată când vorbesc cu ei, văd în fața mea oameni, nu rase! Atât!

fibra
fibra  •  12 Iulie 2021, 19:21

O gluma a fair-play-stilor. Cred si eu ca sunteti frustrati ca de la CM '66 pe teren propriu luat cu japca in 55 de ani acum era momentul de inca o japca tot pe teren si ati luat plasa pe buna dreptate.

ripensistu
ripensistu  •  12 Iulie 2021, 18:59

Doamne ce natie de aroganti si tantalai, ar merita batuti cu butelia, dupa ce ca au ajuns acolo furand Danemarca si jucand aproape toate meciurile acasa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează