INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Surprize la nemți » Selecționerul a readus doi veterani la națională pentru Euro 2020! Un nume mare l-a refuzat

Joachim Low i-a readus pe Muller și Hummels la națională pentru Euro 2020!
Joachim Low i-a readus pe Muller și Hummels la națională pentru Euro 2020!

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2021 16:13 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 17:43

Joachim Low (61 de ani) i-a convocat în lotul de 26 de jucători și pe Thomas Muller (31 de ani) și Mats Hummels (32 de ani), la care renunțase după CM 2018. Marco Reus (31 de ani), căpitanul Borussiei Dortmund, a anunțat că nu poate juca la turneul final.

După Mondialul din 2018, un turneu final dezastruos pentru Germania, eliminată încă din faza grupelor, Joachim Low nu i-a mai chemat pe Thomas Muller, Mats Hummels și Jerome Boateng, considerați prea bătrâni pentru națională. Selecționerul a sugerat că ar trebui să se retragă. Toți jucau atunci la Bayern Munchen.

Jerome Boateng e singurul rămas în afara lotului

Trei ani mai târziu, Low i-a readus pe doi dintre ei. Thomas Muller și Mats Hummels. Primul are 31 de ani și e tot la Bayern. Al doilea, 32 de ani, s-a întors între timp la Dortmund. Boateng, rămas la alb-roșii, e singurul lăsat în afara lotului de 26 de jucători.

Marco Reus: „Am nevoie de refacere”

Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, nu e în acest grup, urmând să se opereze la genunchi. Iar Marco Reus, căpitanul Borussiei, a anunțat că nu poate juca la Euro: „Am nevoie de refacere după un sezon lung și greu”.

În schimb, Low l-a chemat pe tânărul Jamal Musiala, 18 ani, care are deja două selecții pentru Mannschaft.

VIDEO Gazonul Arenei Naționale a fost schimbat în totalitate pentru Euro 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Momente înfricoșătoare la Celtic! Fanii răzbunători i-au atacat casa cu cocktailuri Molotov!

Ciro Immobile, insultat de președintele lui Torino în fața vestiarului: „Nu-i pot accepta vorbele infame”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  20 Mai 2021, 09:35

Prostii, Marco nu ar fi prins primul 11, nu are rost sa aduci unul ca el și sa îl ții pe banca. S-a înțeles cu antrenorul cu o zi înainte de anunțarea lotului sa declare asta, sa nu dea prost ca nu a fost nominalizat. Iar Tee Stegen s-a saturat sa fie eterna rezerva a lui Neuer, nu ar fi jucat nici el, asa ca și-a programat operația acum. Sincer ar trebui sa va documentați înainte sa scrieți, nu doar copy paste translate la ce postează jucătorii pe social media...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează