INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA

GALERIE FOTO Mădălina Ghenea, mesaj spectaculos pentru liderul Italiei! Ce a postat

Mădălina Ghenea a postat pe Instagram un mesaj special pentru Giorgio Chiellini +49   FOTO
Mădălina Ghenea a postat pe Instagram un mesaj special pentru Giorgio Chiellini

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 14:29 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 15:17

Fotomodelul român Mădălina Ghenea a postat pe Instagram un mesaj special pentru Giorgio Chiellini, liderul Italiei și unul dintre bunii ei prieteni. 

Frumoasa româncă nu e străină de fotbal și l-a etichetat de mai multe ori pe Chiellini în diferite postări interesante. Acum, a ținut să-l felicite pentru succesul de la Euro 2020. „Mândră să fi lucrat cu tine, căpitane”, a fost mesajul fotomodelului român atașat la un filmuleț. 

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
Mădălina Ghenea / FOTO: Instagram
+45 FOTO

Italienii au revenit în țară după ce au câștigat Campionatul European, în finala contra Angliei, 1-1 după 120 de minute și 3-2 la penalty-uri.

„Squadra azzurra” a cucerit iar EURO, la 53 de ani de la precedentul titlu continental, iar jucătorii și staff-ul selecționerului Roberto Mancini au dat drumul la petrecere. Liga I

Mădălina Ghenea, întrebată dacă Ronaldo a încercat să-i facă avansuri: „Am stat 4 ore împreună”

Cristiano Ronaldo a filmat de mai multe ori cu Mădălina Ghenea, fotomodelul român în vârstă de 33 de ani, care s-a stabilit în Italia. Ghenea, care a mai avut o relație cu un superjucător din Serie A, Mario Boriello, a fost întrebată despre cum s-a comportat portughezul.

„Am filmat cu el o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist", a declarat Mădălina Ghenea în presa italiană, în urmă cu doi ani.

+22 FOTO

Alte știri de la Euro 2020: 

Chiellini l-a făcut „nebun”, el a adus 35 de debutanți » Povestea incredibilă a lui Roberto Mancini, creatorul invincibilei squadra

Chiellini semnează! Celebrul fundaș italian și-a decis viitorul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
tomaescu
tomaescu  •  12 Iulie 2021, 16:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează