INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRF

Radu Paraschivescu, despre scandalul momentului: „FRF nu-i înghite”

Scriitorul Radu Paraschivescu (60 de ani) a comentat ce s-a întâmplat la primul meci organizat de România la Euro 2020, Austria - Macedonia de Nord 3-1.
Scriitorul Radu Paraschivescu (60 de ani) a comentat ce s-a întâmplat la primul meci organizat de România la Euro 2020, Austria - Macedonia de Nord 3-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 19:53 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 20:08

Scriitorul Radu Paraschivescu (60 de ani) a comentat ce s-a întâmplat la primul meci organizat de România la Euro 2020, Austria - Macedonia de Nord 3-1.

Radu Paraschivescu: „Federația nu-i are la suflet pe cei din generația '94-'98”

„Există o animozitate deja veche în conducerea federației cu generația asta care a făcut rezultate bune în perioada '94-'98. Nu cred că situația este dramatică. Aruncă încă o lumină proastă asupra federației. Federația ar fi putut, cred, să ia o decizie înțeleaptă și să spună că a fost o greșeală cu distribuirea biletelor, iar foștii internaționali să vină să stea la lojă. 

Ar fi fost priviri neplăcute asupra lor, pentru că ar fi fost acuzați de ipocrizie, dar măcar se salvau din această situație neplăcută. E cunoscut faptul că federația nu îi înghite pe cei din generația '94-'98. Nu îi are la suflet. 

Asta pentru că aparțin unei perioade bune a fotbalului, ajunsesem pe locul 5 în lume, am fost la 10 minute de o semifinală de Cupă Mondială cu Brazilia, când aveam rezultate. Acum suntem în poziția de outsideri, de parteneri de antrenament, iar asta li se datorează și federalilor”, a declarat Paraschivescu la Digi FM.

Hagi și Gică Popescu au refuzat invitația FRF

Gică Hagi (56 de ani) și Gică Popescu (53) au decis să nu asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord, scor 2-1. 

În schimb, Anghel Iordănescu, Dan Petrescu, Jean Vlădoiu și Gabriela Szabo, campioană olimpică și multiplă campioană mondială și europeană la atletism, au venit la meci.

Dan Petrescu, în tribuna a doua pe Arena Națională: „N-am primit bilet nici de la FRF, nici de la UEFA”

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Primul selecționer de la EURO 2020 care sfidează trendul pornit de Cristiano Ronaldo: „Ai văzut ce a făcut?”

Atac furibund la adresa politicienilor prezenți la VIP în Austria - Macedonia de Nord: „Papagalii vor să se dea mari față de prostime! Deja mă enervez”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mishu_74
mishu_74  •  18 Iunie 2021, 05:21
Postat de moshul.cu.sacul.plin pe 17 Iunie 2021, 21:54

Niciodată n-am înțeles această titulatură pompoasă de “Generația de Aur”! Asta în condițiile în care cea mai bună clasare din toate timpurile a fost (doar) locul 5 / sferturi de finală la CM. Adică, pe acea poziție pe care, dacă marile echipe ale lumii ar fi terminat un turneu final, acesta ar fi venit în țara lor cu capul în pământ de rușine!

Din 12 participari la mondiale si europene de-a lungul a aproape 100 de ani, 5 le avem cu generatia asta. Cinci...sa-ti fac si-un desen? :)

itu52
itu52  •  17 Iunie 2021, 22:23

Performanța lor rămâne deasupra oricăror găselnițe politice sau de orice altă natură. Nimeni nu le ia din merite, oricâte șicane le-ar face. În rest încurcături și ițe greu de deslușit. Consilier multi-ministerial onorific, vine dinspre politic, se țâfnoșește pe FRF-ul burdușit din aceeași zonă. Se luptă bietul poleit să avem infrastructură și-i spurcă păsările deochiate aura. Subiect banal, comentarii gratuite.

stefan..
stefan..  •  17 Iunie 2021, 22:22

Un singur jucator al generatiei de aur a performat si dupa ce a abandonat cariera de jucator. Ceilalti, mai mult cu "combinatii". Jos palaria, Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează