INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  UEFA

UEFA ia măsuri după incidentele de la EURO » Amendă pentru englezi + 4 capete de acuzare!

A fost haos în jurul Wembley în ziua finalei EURO +8   FOTO
A fost haos în jurul Wembley în ziua finalei EURO

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 18:44 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 19:01

UEFA a pornit o investigație disciplinară cu privire la incidentele care au avut loc pe stadionul Wembley și în împrejurimile arenei cu ocazia finalei EURO 2020.

Incidentele scandaloase din Londra cu ocazia finalei EURO 2020 nu rămân fără urmări. UEFA a anunțat că a lansat o investigație disciplinară cu privire la acțiunile suporterilor. 

De asemenea, Federația Engleză de Fotbal a primit patru capete de acuzare, pentru intrarea pe gazon a unui suporter englez, aruncarea de obiecte de către suporteri, zgomotul produs în timpul imnului Italiei și aprinderea de artificii pe stadion.

UEFA investighează incidentele de la finala EURO » Patru capete de acuzare pentru Federația Engleză 

„Un inspector UEFA pentru Etică și Disciplină a fost mandatat să efectueze o investigație disciplinară asupra evenimentelor care implică suporterii, ce au avut loc în interiorul și în jurul stadionului”, a transmis forul continental, citat de Sky Sports.

Potrivit sursei citate, Federația Engleză de Fotbal a mai fost amendată cu 25.630 lire sterline pentru incidentele de la semifinala cu Danemarca, când englezii au îndreptat lasere spre fața lui Kasper Schmeichel, portarul nordicilor.

Ce s-a petrecut în ziua finalei EURO 2020

Suporterii Angliei sunt acuzați de violență asupra admiratorilor Italiei după finala EURO. Un videoclip scandalos a început să circule pe rețelele de socializare, în care suporterii îmbrăcați cu tricouri albastre - ale Italiei - par a fi atacați cu brutalitate de către englezi.

Politicianul Alex Bazzaro, deputat al partidului populist Lega per Salvini Premier și consilier al orașului Veneția, a publicat pe contul personal de Facebook un videoclip incriminatoriu. Acesta îi acuză pe englezi de violență împotriva fanilor Italiei, la finalul evenimentului de pe Wembley. 

TIFOSI ITALIANI PICCHIATI FUORI DALLO STADIO. VERGOGNATEVI BESTIE!!

Publicată de Alex Bazzaro pe Duminică, 11 iulie 2021

Haos înainte de finala Euro 2020

Nu a existat liniște nici înainte de meci. Sute de fani englezi fără bilet au încercat să pătrundă pe Wembley cu doar două ore înainte de finala Euro 2020, Italia - Anglia.

Un grup de indivizi a încercat să rupă cordoanele de securitate pentru a intra în stadion. În replică, au fost ridicate alte bariere metalice.

După mai multe lupte - unele, de-a dreptul violente! - între stewarzi și fani, ordinea a fost restabilită. Poliția Metropolitană a avertizat oamenii care nu au bilete la finală să se îndepărteze de căile de acces în stadion.

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre EURO: 

Regina îi pregătește o mare surpriză lui Gareth Southgate

Michael Owen, reacție acidă la adresa lui Mourinho: „Teoria asta e absurdă!”

„Gluma” rasistă care l-a costat scump! Comediant dat afară de peste tot, după finala Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează