INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA

Un mare fotbalist e de partea lui Kane: „Le poate spune criticilor: Duceți-vă naibii!”

Un mare fotbalist e de partea lui Kane: „Le poate spune criticilor: Duceți-vă naibii!”
Un mare fotbalist e de partea lui Kane: „Le poate spune criticilor: Duceți-vă naibii!”

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2021 15:24 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 15:39

Dimităr Berbatov (40 de ani) îl laudă pe Harry Kane (27 de ani), căpitanul Angliei, care nu a marcat niciun gol în grupă, dar a punctat în fiecare meci în fazele eliminatorii ale Euro 2020.

Început de Euro dificil pentru Harry Kane. Trei meciuri la rând, toate din grupa D, în care nu a înscris nici măcar o dată, 332 de minute în care căpitanul Angliei a alergat în gol. „Stați liniștiți. După ce va găsi drumul spre plasă, nu se va mai opri”, le-a transmis Gareth Southgate jurnaliștilor și fanilor. Selecționerul îl cunoștea prea bine pe atacantul lui Tottenham.

Harry Kane, patru goluri în trei partide

A punctat prima oară la 2-0 contra Germaniei, în „optimi”, în minutul 86. De atunci, a mai adunat trei goluri. Și a ajuns imediat după Ronaldo și Schick (fiecare cu 5 reușite) în topul celor mai prolifici jucători.

Dimităr Berbatov, și el cândva vârful lui Spurs, e impresionat de atacantul Angliei. „Kane a fost excelent în fazele eliminatorii. Mulți l-au criticat în grupe, dar el le poate spune astăzi ceva: «Duceți-vă naibii!». Chiar și marii fotbaliști pot avea perioade mai puțin bune, însă și în partidele în care nu marca alerga pentru echipă. Au venit și golurile”.

529 de minutea jucat Harry Kane la Euro 2020, marcând patru goluri

Dimităr Berbatov: „Toate speranțele apasă pe umerii tăi”

Bulgarul explică execuția de la penalty-ul împotriva danezilor. Vîrful a ratat lovitura, înscriind după ce Schmeichel a respins. "Presiunea era imensă. Nu vă puteți imagina ce înseamnă să tragi de la 11 metri când toate speranțele națiunii apasă pe umerii tăi. Toți depind de tine, chiar dacă nu vrei să te gândești la asta. Nu a fost un șut bun, dar a avut noroc și a marcat".

38 de goluria înscris atacantul lui Tottenham pentru Anglia (60 de selecții)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Carragher îl apără pe Sterling: „A fost inteligent, nu cinic” » Și îl critică pe apărătorul danez

Chiellini, mărturisire înaintea finalei Euro 2020: „Când Mister ne-a zis asta, în mintea noastră era atât: «Ești nebun!»”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează