INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ELVEȚIA - SPANIA

Vladimir Petkovic, briliantul de pe banca Elveției: a bifat 1,82 puncte pe meci!

Vladimir Petkovic e cel mai bun dintre selecționerii care s-au perindat pe banca Elveției, potrivit unei ierarhii alcătuite de cotidianul Blick.
Vladimir Petkovic e cel mai bun dintre selecționerii care s-au perindat pe banca Elveției, potrivit unei ierarhii alcătuite de cotidianul Blick.

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 10:36 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 11:27

Vladimir Petkovic e cel mai bun dintre selecționerii care s-au perindat pe banca Elveției, potrivit unei ierarhii alcătuite de cotidianul Blick. Cu Franța, în „optimi”, mutările sale au fost decisive.

Cu Spania, „sfert" la care Ovidiu Hațegan va fi arbitru de rezervă, vedeta Elveției e pe bancă. Vladimir Petkovici va bifa mâine al 78-lea meci la cârma reprezentativei, devenind astfel recordmanul absolut al selecționerilor Țării Cantoanelor. 

Vladimir Petkovic, selecționerul Elveției, a bifat 1,82 puncte pe meci 

Tehnicianul de origine bosniacă e oricum cel mai bun dintre toți cei care s-au perindat pe la cârma Elveției. Cu o medie de 1,82 puncte pe meci, el i-a devansat pe legendarii Roy Hodgson (1,78 p/meci), un englez, și pe germanul Ottmar Hitzfeld (1,77p/meci). Ultimul elvețian get-beget care a condus naționala, Köbi Kuhn, se află abia pe 4, cu 1,51 puncte/meci în 70 de partide. 

Francezii au simțit pe pielea lor ce înseamnă să te măsori cu Petkovici. La București, când scorul le era defavorabil roș-albilor, 1-3, el a făcut două mutări inteligente (73), aruncându-i în luptă pe Mbabu și Gavranovici. 

Primul i-a centrat decisiv lui Seferovici, pentru 2-3, celălalt a adus egalarea și a dus partida în prelungiri, în ultimul minut din timpul regulamentar!

500 de fani elvețienivor fi azi la St. Petersburg. Mulți au rămas acasă din cauza prețurilor mari la cazare, avion și ca urmare a creșterii numărului de infectări cu COVID-19 în Rusia

Ciro Immobile pornește asaltul înainte de sfertul Belgia-Italia: „Mă simt important, în centrul proiectului”

Ovidiu Hațegan, rezervă la „sfertul” Elveția - Spania! Euro 2020 s-a terminat și pentru el, și pentru Kovacs!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează