INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BARAJ

„Tricolorii” n-au scăpat! Naționala vedetelor din Premier League a întors fantastic și poate înfrunta România în grupa de la Euro 2024 » Când aflăm ultimele calificate

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 23:47 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 12:21

Ucraina a trecut dramatic de Bosnia, scor 2-1, iar Islanda s-a distrat cu Israelul, scor 4-1.Dintre cele două formații victorioase va fi stabilită ultima adversară a României din grupa de la Euro 2024.

  • România face parte din grupa E la Campionatul European din 2024, alături de Belgia și Slovacia. Ultima adversară va fi stabilită din duelul Ucraina - Islanda
  • Finala barajului Ucraina - Islanda este programată pe 26 martie
  • Pe Traseul A, Polonia a învins Estonia cu 5-1, iar Țara Galilor a trecut de Finlanda, scor 4-1. Cele două formații victorioase vor lupta în meci direct, pe terenul galezilor, pentru calificarea la Euro
  • Pe Traseul C, Georgia a învins Luxemburgul cu 2-0, iar Grecia a trecut cu 5-0 de Kazahstan. Formațiile victorioase se înfruntă pentru un bilet la Euro, pe 26 martie, pe terenul georgienilor.
Forțele de ordine, în alertă! Posibile incidente puse la cale de ultrași la România - Irlanda de Nord: „Ne așteptăm la riposte”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Forțele de ordine, în alertă! Posibile incidente puse la cale de ultrași la România - Irlanda de Nord: „Ne așteptăm la riposte”

FINAL. Bosnia - Ucraina 1-2

Bosnia a avut prestații șovăielnice în campania de calificare, în timp ce Ucraina pierduse calificarea doar la golaveraj în fața Italiei. Naționala lui Rebrov, plină de staruri din Premier League, n-a existat până în ultimele 10 minute. S-a văzut condusă după o oră de joc, prin autogolul lui Matviienko.

O schimbare inspirată a întors soarta calificării. Introdus în minutul 81, Roman Yaremchuk a egalat la prima apariție periculoasă în careu. Atacantul Valenciei a pasat apoi decisiv, în minutul 88, la golul lui Dovbyk. Drumul Ucrainei spre al patrulea European consecutiv continuă.

ECHIPELE DE START:

Bosnia (3-5-2): Sehic - Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac - Dedic, Cimirot, Hajradinovic, Krunic, Gazibegovic - Dzeko, Demirovic
Rezerve: Piric, Vasilj, Basic, Civic, Huseinbasic, Kovacevic, Mujakic, Pjanic, Prevljak, Tahmanovic, Varesanovic
Selecționer: Savi Milosevic

Ucraina: Lunin - Konoplia, Matviyenko, Zabarnyi, Mykolenko - Zubkov, Brazhko, Zinchenko, Mudryk - Sudakov
Rezerve: Bushchan, Trubin, Bondar, Gutsulyak, Malinovski, Mykhaylichenko, Shaparenko, Sydorchuk, Talovierov, Tymchyk, Vanat
Selecționer: Sergiy Rebrov

FINAL. Israel - Islanda 1-4

La Budapesta, pe un stadion jumătate gol, Israel și Islanda au oferit un regal fotbalistic. Cel puțin pentru privitorii neutri.

În minutul 28, Orri Oskarsson, atacantul de 18 ani de la Copenhaga, a ratat o șansă imensă. A recuperat o minge respinsă în față de portarul israelian, dar a tras pe lângă poarta goală, din 12 metri.

La acțiunea imediat următoare, „vulpoiul” Eran Zahavi a forțat și a scos o lovitură de la 11 metri. Transformat tot de el.

Nordicii n-au acuzat șocul. Albert Gudmundsson a egalat dintr-o lovitură liberă executată magistral, iar Arnor Traustason a întors scorul până în pauză.

Rămași în 10 oameni, israelienii au avut șansa unei egalări nesperate. De această dată, Zahavi a irosit penalty-ul. Lui Gudmundsson i-au ajuns emoțiile. A închis partida cu alte două reușite, în minutele 83 și 87.

ECHIPELE DE START:

Israel (4-3-3): Glazer - Dasa, Vitor, Goldberg, Revivo - Kanichowski, Peretz, Kinda - Khalaili, Zahavi, Turgeman
Rezerve: Gerafi, Amos, Abada, Abu Fani, Arad, Baribo, Davidzada, Gloukh, Lavi, Safuri, Shahar, Yosefi
Selecționer: Alon Hazan

Islanda: Valdimarsson - Palsson, Ingason, Gretarsson, Thorarinsoon - Willumsson, Haraldson, Traustason, Sigurdsson - Oskarsson, Gudmundsson
Rezerve: Olafsson, Gunnarsson, Anderson, Ellertsson, Finbogason, Gudjohnsen, Hermannsson, Hlynsoon, Johannesson, Sampsted, Thorseinsson
Selecționer: Aage Haraide

Citește și:

Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
Iordănescu, clarificări despre viitorul la națională: „Eu vă asigur de un singur lucru”
ROMÂNIA
Iordănescu, clarificări despre viitorul la națională: „Eu vă asigur de un singur lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
22cea
22cea  •  22 Martie 2024, 14:48
Postat de truiad pe 22 Martie 2024, 10:51

Alt titlu stupid de frustrat nationalist: „Tricolorii” n-au scăpat ! Ca si in cazul Halep, ideea de bază a ziaristilor români este cum să "scăpăm" de toti adversarii de oarecare valoare (eventual să concurăm singuri) ! Rusine !

Scapatul si descurcatul , sporturi nationale .

andreizam
andreizam  •  22 Martie 2024, 13:52

Sunteti penibili. Mi-a luat mai mult de 1/2 ore sa gasesc si eu LA VOI REZULTATELE SPORTIVE la PARTIDELE DE FOTBAL CARE SAU DESFASURAT ASEARA , eu fiind in tura de noapte, neputand urmari. Titlul postat de dumneavoastră este dezastros. Asta denota ZIAR DE CANCAN SI NU SPORT

kenny
kenny  •  22 Martie 2024, 13:08

Care e nationala vedetelor din premier league? Are premier league o nationala separata?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează