INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII EURO 2024

Securitate nemaivăzută la meciurile Israelului! Niciun avion nu mai zboară deasupra Kosovo în timpul meciului! + Agenții Mossad decid în ultima clipă hotelul

Internaționalii israelieni, la centrul sportiv Shefayim
Internaționalii israelieni, la centrul sportiv Shefayim

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 17:41 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 20:22

În aceste zile, 10-22 noiembrie, cât timp naționala Israelului va juca departe de casă cele patru partide din preliminariile CE 2024, inclusiv cel cu România, pe 18 noiembrie, agenții Mossad și Shin Bet îi vor păzi permanent pe jucători. Astăzi (n.r. duminică), spațiul aerian din Kosovo va fi închis în timpul meciului. Deocamdată, nici președintele federației israeliene nu știe unde va locui delegația la Budapesta.

Războiul din Orientul Mijlociu, declanșat pe 7 octombrie, cu atacul sângeros al teroriștilor Hamas, armata israeliană invadând apoi Fâșia Gaza, a dat peste cap preliminariile Euro.

Cele două meciuri ale naționalei israeliene programate inițial luna trecută în grupa I a campaniei pentru CE 2024, cu Kosovo și Elveția, se vor juca acum, duminică, 12 și 15 noiembrie, primul la Priștina, al doilea la Fecsut, în Ungaria, unde echipa lui Alon Hazan va fi considerată gazdă, la fel ca pe 18 noiembrie, împotriva României. Ultima din cele patru întâlniri în 9 zile ale Israelului va fi pe 21 noiembrie, în Andorra.

Alarmă cu Valentin Mihăilă! A ieșit în ultima clipă din lotul Parmei » Griji și pentru selecționerul Edi Iordănescu
PRELIMINARII EURO 2024
Alarmă cu Valentin Mihăilă! A ieșit în ultima clipă din lotul Parmei » Griji și pentru selecționerul Edi Iordănescu

Joacă Israel: niciun avion nu mai decolează sau aterizează la Priștina!

Din cauza situației tensionate din Israel, toate meciurile Israelului sunt considerate de risc maxim. Și se iau toate măsurile de siguranță. În această seară (n.r. duminică, autoritățile kosovare au decis ca în timpul partidei niciun avion să nu decoleze și să nu aterizeze în capitala Priștina!

Imediat după fluierul final, întreaga delegație venită de la Tel Aviv va pleca de la stadion direct la aeroport se va îmbarca în charterul special, sub o pază nemaivăzută.

Nu se știe unde vor locui jucătorii din Israel la Budapesta. Se alege dintre 4 hoteluri

Israelienii, care sunt păziți permanent de ofițerii Mossad și Shin Bet (agenția națională de securitate), ajutați de poliția locală, vor ajunge în această noapte la Budapesta, unde vor sta până pe 19 noiembrie, pentru confruntările cu Elveția (15) și România (18). De acolo vor zbura direct spre Andorra, pentru ultimul duel al grupei I (21).

Deocamdată, nici chiar președintele federației (IFA), Shino Zuaretz, nu știe hotelul în care vor locui jucătorii și oficialii în capitala Ungariei. IFA a făcut rezervare la patru hoteluri din Budapesta și agenții israelieni de securitate decid în ultima clipă hotelul ce corespunde total cerințelor lor.

VIDEO. Securitate mărită pentru sosirea naționalei Israelului în Kosovo

Star din Israel: „Vrem să le oferim un strop de bucurie soldaților care ne păzesc"

Dor Peretz, 28 de ani, mijlocașul lui Maccabi Tel Aviv, a fost internaționalul care s-a prezentat în fața microfoanelor și camerelor de luat vederi. „E război și naționala trebuie să joace. Știu, e ciudat, dar avem posibilitatea să le oferim oamenilor un strop de bucurie, în special soldaților care ne păzesc zi și noapte. Vrem să dăm totul pentru ca ei să fie mândri de noi", a declarat Peretz. „Ce ne trebuie pentru a ne califica? Concentrare și agresivitate".

Citește și

Edi Iordănescu, cu 6 zile înainte de meciul cu Israel: „2 jucători au probleme medicale”. GSP a aflat numele acestora
LOT
Edi Iordănescu, cu 6 zile înainte de meciul cu Israel: „2 jucători au probleme medicale”. GSP a aflat numele acestora
Dezastru la Napoli! Rudi Garcia a fost dat afară după eșecul cu Empoli » De Laurentiis a ales deja înlocuitorul
ITALIA
Dezastru la Napoli! Rudi Garcia a fost dat afară după eșecul cu Empoli » De Laurentiis a ales deja înlocuitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cris210
cris210  •  12 Noiembrie 2023, 21:06

Agresivitate, un cuvânt ales greșit. E sărăcuț băiatul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează