INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM SPORT, GSP.RO

A fost stabilită brigada de arbitri pentru meciul FCSB - Hapoel » I-a mai arbitrat pe roș-albaștri de trei ori

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 13:28

Meciul dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, din runda a treia a grupelor Europa League, va fi arbitrat de o brigadă condusă de olandezul Kevin Blom (43 de ani).

Din brigada lui Blom vor mai face parte arbitrii asistenți Charles Schapp și Joost van Zuilen și adiționalii Kamphuis Jochem şi Jeroen Manschot, în timp ce Bas van Dongen va fi arbitru de rezervă.  

Va fi al patrulea meci al roș-albaștrilor condus de Blom, toate jucate de FCSB pe teren propriu.

În 2011 a condus meciul dintre FCSB și Maccabi Haifa (4-2), din grupele Cupei UEFA, în care Florin Costea a văzut un cartonaș roșu, iar un an mai târziu a fost la centru în partida pierdută de FCSB în fața lui Spartak Trnava (0-1), în turul al treilea al Cupei UEFA, când Cristi Tănase a fost eliminat.

Ultimul meci al roș-albaștrilor cu Blom la centru a avut loc în 2015, în meciul tur dintre FCSB și Partizan, încheiat 1-1, în play-off-ul Ligii Campionilor, 

  • Partida dintre Hapoel Beer Sheva și FCSB se va juca joi, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează