INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Adrian Păun le bate obrazul suporterilor lui CFR Cluj: „Se uită foarte ușor ce am făcut”

Adrian Păun, CFR Cluj // foto: Imago +25   FOTO
Adrian Păun, CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 00:12 / Actualizat vineri, 27 august 2021 00:32

Adrian Păun (26 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, spune că „atât s-a putut în această seară”, după ce campioana României a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad și în returul play-off-ului Europa League, scor 1-2.

Totul despre CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2, AICI

„Am început meciul foarte prost, a fost acel penalty dictat prea ușor. Ne-a turnat plumb în ghete, apoi a trebuit să revenim, cred că am făcut un joc destul de bun în prima repriză. Am dominat, am egalat, dar era foarte greu să mai sperăm la ceva. Chiar dacă a fost 4-0 în tur pentru ei, au venit la fel de montați ca în tur. Și noi cred că am avut o atitudine bună, dar atât s-a putut în această seară”, a spus Păun la Pro X.

Adrian Păun: „Pierzi un meci și lumea te huiduie”

Fotbalistul ardelenilor a fost dezamăgit de huiduielile spectatorilor din Gruia, nemulțumiți de jocul favoriților: 

La fotbal așa e, câștigi un meci și te aplaudă toți, apoi pierzi un meci și lumea te huiduie. E păcat, toți ne dorim să iasă bine, din păcate avem momente proaste, când nu ne ies jocurile. Cred că am avut foarte mare ghinion în această dublă, în ambele meciuri am plecat de la 0-1. Sper ca lumea să fie alături de noi, avem nevoie de fani, toți din jurul echipei trebuie să fie împreună, doar așa putem izbuti și avea din nou performanțe. 

Din păcate, se uită foarte ușor ce s-a întâmplat la acest club, au fost 4 ani în care puțină lume avea ce să ne reproșeze. La primul pas greșit, toată lumea ne sare în cap. Nu ne rămâne decât să mergem înainte, știm ce avem de făcut, suntem o echipă experimentată și astfel de lucruri nu ne doboară, ne fac să fim din ce în ce mai buni.

Când pierzi cu 6-1 la general nu e plăcut, dar știm ce avem de făcut, am mai trecut prin astfel de momente. Ne vom ridica și le vom da peste nas tuturor”, a adăugat Păun. 

Sperăm să avem o grupă accesibilă din care să mergem mai departe. Ne așteaptă meciul cu FCSB, apoi va veni vacanța cu meciurile echipei naționale, apoi o vom lua din nou de la început și sper să facem lucrurile așa cum trebuie. Ne dorim victoria cu FCSB, avem două zile să pregătim meciul, vom da totul.

Am văzut că (Marius Șumudică) ia pastile la mai multe meciuri. Dânsul știe mai bine, întrebați-l pe el care este situația. E normal, avem meciuri multe, se întâmplă și astfel de lucruri.

- Adrian Păun, CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tororosso
tororosso  •  27 August 2021, 18:29

Va turnat plumb în ghete ? sau aveați ghete cu 3 numere mai mari ? Acarul Păun se disculpă dar ceilalți 10 din teren jucau în saboți de lemn ? Zmei acasă în campionat , bieți mielușei afară .

ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2021, 09:01
Postat de Razvan Mihailescu pe 27 August 2021, 02:18

Ce va ți face voi fotbaliștii romani fără aburelile și declaratile pe care le da ți la tv.? Parca semănați cu fetele de la handbal de la națională când luau bătaie și ziceau ca nu i vina lor, nu li bun capul și creieru din cap. Se vor închide tv care transmit fotbal romanesc, nici dracu nu se va mai uita la niște ***

Ei lasă că au dreptate și fotbaliștii , chiar MARE dreptate!!! Ne dăm mari suporteri iar atunci când ne bate cineva ne apucăm de huiduit. NU ESTE OK!!!... mai ales că ăștia de la CFR până mai alaltăieri erau numai prin divizia "B" , câteodată prin "C" , câteodată prin "A"!!! Iar acum , după 4 campionate câștigate la rând , după performanțele din Europa de acum câțiva ani... HOP și "suporterii" CFRului se strofocă , că nu au ajuns și ei în CL sau măcar în EL!!! Bă las-o drecu' de șmecherie!!! Ăia NU MERITĂ AȘA ECHIPĂ. NICIODATĂ!!! O echipă ca cea a CFRului merită cluburile cu SUPORTERI ADEVĂRAȚI precum Rapid , Dinamo , "U" Cluj și Petrolul!!!... poate și Timișoara... POATE Craiova!!! Păi nu este plin fotbalul românesc de echipe cu "suporteri" pentru "Cupe și Flori"? Mai avem nevoie de ÎNCĂ una???!!!???

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  27 August 2021, 02:18

Ce va ți face voi fotbaliștii romani fără aburelile și declaratile pe care le da ți la tv.? Parca semănați cu fetele de la handbal de la națională când luau bătaie și ziceau ca nu i vina lor, nu li bun capul și creieru din cap. Se vor închide tv care transmit fotbal romanesc, nici dracu nu se va mai uita la niște ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează