INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

Adversar foarte dificil pentru ASA Tîrgu Mureș! Întîlnește cea mai titrată echipă din Franța, care are un lot de peste 75 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 14:40

ASA Târgu Mureș se va întîlni cu Staint Etienne, iar primul meci va fi disputat de ardeleni pe teren propriu. Francezii nu au jucat în turul 2 preliminar, fiind calificată direct în turul 3.

Meciul tur se va disputa pe 30 iulie, iar manşa secundă e pe 6 august.  Saint Etienne este cea mai titrată echipă din Franța, avînd 10 titluri de campioană, cu unul peste OM. Totuși, ultimul a fost luat abia în 1981.

Echipa are un lot format în mare parte din francezi și este cotat la peste 75 de milioane de euro.

Vedetele echipei sînt Max Gradel (atacant), Mevlut Erdinc (atacant), Stephane Ruffier (portar), dar și noul venit Benoit Assou Ekotto (fundaș).

În ultimul sezon a terminat pe locul 5. Formația este antrenată de Christophe Galtier, care este la cîrma echipei din 2009.

Fosta echipă a lui Bănel Nicoliță își joacă meciurile de pe teren propriu pe Stade Geoffroy-Guichard, care are o capacitate de 42.000 de locuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează