INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK SUBOTICA - SPARTA PRAGA 2-0

Afară de la Sparta Praga după doar două meciuri din acest sezon » Înfrângerea din Europa League a fost decisivă

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 12:15

Nicușor Stanciu, Alex Chipciu și Florin Niță au fost integraliști la Sparta Praga, dar antrenorul Hapal îi ceartă: ”Unii dintre jucătorii noștri importanți nu au făcut deloc ce trebuia” în Spartak Subotica - Sparta Praga 2-0.

UPDATE 16:00

În a doua jumătate a acestei zile antrenorul Pavel Hapal (48 de ani) a fost demis, informația fiind anunțată și pe site-ul oficial al clubului. Alături de el a fost dat afară și secundul Oto Brunegraf. Zdenek Scasny, directorul sportiv al cehilor, va prelua echipa ca interimar.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Nu se așteptau cei de la Sparta Praga să fie dominați și să piardă atât de net prima manșă a turului 2 preliminar din Europa League de la Novi Sad, scor 0-2.

Trei români au jucat la oaspeți, Niță, Chipciu și căpitanul Stanciu, toți au fost integraliști (Vătăjelu nu a prins lotul de 18), dar n-au reușit să oprească avalanșa Spartak Subotica.

"Am început meciul dezastruos și nu ne-am mai revenit. Prima repriză a fost oribilă. Nu am pasat bine și am pierdut o mulțime de mingi", a declarat antrenorul Pavel Hapal la sfârșitul partidei.

"I-am avertizat pe băieți de la început, dar nu s-au concentrat. Unii dintre jucătorii noștri importanți nu au făcut deloc ce trebuia. Totuși, nu vreau să vorbesc doar despre jucătorii importanți. Câștigăm și pierdem împreună. A fost un eșec colectiv". 

"Ne-a lipsit o idee de joc și am greșit prea multe pase. Adversarii au muncit, au alergat, s-au luptat și a fost suficient ca să ne bată"
Pavel Hapal, antrenor Sparta Praga

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
romeverest
romeverest  •  27 Iulie 2018, 19:37

Cu alte cuvinte, romanii nostri nu fac fata nici in campionatul Cehiei !! Asadar, se poate si mai rau decat la noi, antrenorul fiind demos dupa numai doua meciuri !! Iordanescu a rezitat, totusi, trei meciuri la Cfr !!

yeatsron
yeatsron  •  27 Iulie 2018, 19:21

cand te umpli de rebuturi, rezultatele sunt astea. de ce nu s-au interesat la belgieni de ei? daca era ceva de capul lor, credeti ca i-ar fi vandut aia?

observator_federal
observator_federal  •  27 Iulie 2018, 18:55

Stanciu, piaza rea a antrenorilor... Cu el în echipă (și cu Chipciu, eventual), antrenorul României (Daum adică), al Anderlecht și acum al Spartei Praga nu și-au putut îndeplini obiectivele și au fost demiși...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează