INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Ajax continuă prăbușirea și în Europa League: ultima în grupa B, fără nicio victorie!

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 15:42 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 15:42

Ajax a legat al nouălea meci fără să câștige, 0-2 la Brighton, și a stabilit un record negativ în istoria clubului. Nu s-a schimbat nimic cu antrenorul interimar Hedwiges Maduro, care l-a înlocuit miercuri seară pe Maurice Steijn.

Concedierea lui Maurice Steijn nu a provocat șocul visat de conducerea lui Ajax. Noul antrenor interimar, Hedwiges Maduro 38 de ani),. care și-a început cariera la Almere City U21 și a rezistat doi ani la Almelo, nu a putut schimba peste noapte drumul în care s-a rătăcit fosta campioană a Țărilor de Jos. 

Succesul cu Ludogoreț de-acum două luni (4-1), obținut în deplasare, pare undeva foarte departe în spate. Seria de nouă partide fără victorie a "lăncierilor" se reflectă în locurile rușinoase ocupate: 15 în Eredivisie (penultimul) și 4 în EL.

FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby
FCSB - RAPID
FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Ajax a cadrat niciun șut!

Cifrele înregistrate joi de Ajax contra lui Brighton (aflată la priimul succes all-time în cudele europene) sunt îngrijorătoare: 0-7 raportul șuturilor cadrate (6-13 șuturi la poartă), 38% posesie și 5-3 la cornere) vorbesc de la sine pentru noaptea nefastă avută de trupa din Amsterdan. 

Golul marcat de João Pedro, chiar înaintea pauzei, i-a demoralizat pe oaspeți, care au mai încasat unul în repriza secundă de la Ansu Fati. Ajax a rămas cu numai două puncte în grupa D, iar duminică vine derbyul din campionat cu liderul PSV, la Eindhoven.

„Avem calitate să câștigăm grupa”

„«Pescărușii»" și-au luat în sfârșit zborul în Europa League, profitând de forma mizerabilă în care se află Ajax. Brighton le-a dat o lecție celor care susțin că ei au inventat fotbalul", s scris Daily Mail. Care a scos în evidență și declarațiile managerului Roberto De Zerbi: „Avem calitate pentru a câștiga grupa. Am arătat o mentalitate importantă și aceste este un foarte mare pas făcut înainte. 

Trebuie să învingem și la Amsterdam și atunci avem o șansă, dar trebuie să și merităm să ajungem lideri". Brighton e la egalitate de puncte cu AEK Atena (4) și cu o "lungime" în spatele liderului Marseille.

20de goluri a primit defensiva lui Ajax în ultimele 9 partide fără victorie, în campionat și în Europa League. \"Lăncierii\" nu a marcat decât de nouă ori în această perioadă!

Selecționerul Bulgariei a fost dat afară! Mladen Krstajic nu a rezistat decât un an și trei luni

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez le-a sucit mințile arabilor. Cum a apărut la cel mai recent meci al lui Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close