INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB 0-3

ALASHKERT - FCSB 0-3 // FOTO Armenii „au încurcat-o”! Talpan pornește pe urmele lor :)

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 20:41

FCSB a trecut de Alashkert, scor 3-0, în prima manșă a turului II  preliminar din Europa League. Postul armean care a produs partida a folosit pe grafică numele „Steaua”. Așa a apărut și pe PRO TV, televiziunea care a preluat transmisiunea la noi. 

  • Câștigătoarea dublei manșe dintre FCSB și Alashkert joacă mai departe cu învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan). În tur a fost 1-1

Televiziunea din Armenia nu e la curent cu disputa dintre CSA și Gigi Becali și cu ultimele decizii ale Justiției din România. Dacă pe tabela de marcaj a micuței arene aparținând Federației era trecut corect „FCSB”, pe grafica TV apărea un nume care cu siguranță l-a înfuriat pe Florin Talpan. 

Pro TV, postul care transmite în România, a trebuit să se conformeze. 

Vezi și: ALASHKERT - FCSB // Roș-albaștrii joacă în Erevan, orașul fascinant cărămiziu și roz

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
1693757154177867
Alberta Serban  •  26 Iulie 2019, 13:41

Talpane tata ...o TALPA la urmatorul avion care va duce FCSB in urmatoarea deplasare nu pui tu ? La aterizare de preferat ...

1615275382087697
Yuri Firsov  •  26 Iulie 2019, 12:31

VA RUGAM MAI LASATI_NE CU "*** COLONEL""PE NUME DE TALPAN!!!IN AFARA DE FAPTUL CA FACE ARMATA ROMANA DE RAS(si nu este singurul!!!) CE MERITE ARE ACEST ""***""???NU STIU CE PAZESTE MINISTRUL Ap NDAR...SE COMPLACE IN ""MOCIRLA""NUMITA ...""TALPAN""!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  26 Iulie 2019, 11:46

STEAUA E NUMAI UNA,asta știe toată lumea.... DOAR unii peluzisti fanatici malpanizati cred altceva...Și, desigur Malpan,care va cere ca Armata să atace Armenia:)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează