INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB

ALASHKERT - FCSB // VIDEO Steliștii, optimiști înaintea confruntării cu Alashkert: „Istoria ne face favoriți! N-avem scuze dacă nu batem”

FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 19:20

FCSB înfruntă Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League. Antrenorul Bogdan Andone (44 de ani) și mijlocașul Lucian Filip (28 de ani) au susținut în această seară conferința oficială de presă.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor Andrei Crăițoiu se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre  Alashkert și FSCB.
    Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv.

Delegația vicecampioanei României a decolat cu șase ore mai târziu din România, lucru care l-a înfuriat pe Mihai Stoica. Bogdan Andone e sigur că starea de spirit a elevilor săi nu a fost afectată.

„A fost ca orice altă așteptare. Am reușit să purtăm discuții indivuale cu jucătorii, la o cafea. După meciul de la Sf. Gheorghe nu am avut timp să discutăm aceste aspecte. A fost un lucru benefic până la urmă.

Sper că acest fapt să nu fie un impediment în exprimarea echipei noastre, iar băieții noștri să fie concentrați doar pe partea sportivă. Este important pentru noi și trebuie să tratăm acest meci cu responsabilitate maximă. Trebuie să fim foarte bine organizați defensiv. Ofensiv, trebuie să ne punem în aplicare traseele și să marcăm de fiecare dată când avem ocazia”, a spus Bogdan Andone.

Întrebat de reporterul GSP.ro despre cum va arăta echipa de start de joi seară, Andone a afirmat că nu va odihni pe nimeni: „Nu există cei mai buni sau cei mai puțini buni. În acest moment suntem un grup de 18-20 de jucători. Încercăm să facem cele mai bune alegeri pentru momentul respectiv. Încercăm să facem cea mai bună echipă posibilă”.

„I-am văzut la meciurile cu Makedonija GP. E o echipă disciplinată tactic, care are o filosofie aparte de joc, cu fotbaliști valoroși”Bogdan Andone

Întrebat de reporterul GSP.ro despre cum va arăta echipa de start de joi seară, Andone a afirmat că nu va odihni pe nimeni: „Nu există cei mai buni sau cei mai puțini buni. În acest moment suntem un grup de 18-20 de jucători. Încercăm să facem cele mai bune alegeri pentru momentul respectiv. Încercăm să facem cea mai bună echipă posibilă”.

Lucian Filip: „Istoria ne face favoriți!”

„Suntem favoriți. Asta arată istoria noastră. Nu putem compara ce am făcut noi și ce au făcut adversarii. Chiar dacă este foarte cald și am avut probleme cu zborul, nu am avea nicio scuză dacă nu am trece de acest tur. Valoarea și aspirațiile noastre sunt mult mai mari. Am văzut imagini. Sunt câțiva jucători cu calități, sunt agresivi, dar e greu să facem o evaluare după doar câteva vizualizări”, a spus Filip în conferința oficială de presă.

 

Citește și:

FOTO Vicecampioana a ajuns la hotelul din Erevan » Cum arată camerele, cum sunt împărțiți elevii lui Andone și cine e singurul oficial care stă la alt etaj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
mdf.
mdf.  •  25 Iulie 2019, 11:59

domnilor ziaristi de ce inca ii numiti stelisti daca totul este clar acum? fcsb si Steaua sunt 2 echipe diferite

flojo
flojo  •  25 Iulie 2019, 10:42

Care istorie, penibilule?

dash.berlin
dash.berlin  •  25 Iulie 2019, 08:35
Postat de gicab pe 25 Iulie 2019, 07:27

Respect Talpan!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează