INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI - STEAUA 5-0

Au fost de ajuns trei partide pentru ca patronul să-şi piardă încrederea în antrenor » Gigi îl calcă în picioare pe Ilie Stan!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 02:11

După meci, în direct la GSP TV, Becali l-a făcut direct răspunzător pe tehnician de prestaţia jenantă şi de scorul umilitor şi l-a somat să schimbe tactica pentru meciul cu Rapid CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL VIDEO


Gigi Becali inovează şi atunci cînd îşi distruge propriul antrenor. Aseară, a făcut-o fără să se enerveze şi fără să ridice tonul, însă efectiv l-a călcat în picioare pe cel pe care l-a adus ca înlocuitor al lui Ronny Levy.

"Ilie Stan e tînăr, iar cînd eşti tînăr crezi prea mult în poezie. El n-are experienţă deloc. El face antrenamente bune, ştie să le vorbească jucătorilor, însă crede că fotbalul e poezie, dar dacă ar fi aşa, atunci toţi l-ar mînca pe pîine" şi-a început tirul Becali.

"El a jucat un sistem incredibil 4-2-4, echipa era efectiv ruptă în două. Ăia 4 din atac rămîneau în faţă, în apărare aveam tot 4, la mare distanţă, iar la mijloc pe Bourceanu şi Bicfalvi, care sînt doi distrugători, care nu ştiu să construiască. Nu combinam, nu pasam, nu ţineam de minge, nu nimic", a continuat Becali.

"L-a băgat pe Nikolici titular? Păi, ăla e jucător să joace titular? Ăla e să-l bagi pe final, cînd vrei să ţii de scor, nu să-l titularizezi, că băiatul nu poate. Chiar nu mi-a plăcut deloc cum a făcut primul 11, a greşit tot. A vrut să împuşte doi iepuri dintr-un foc, dar nu i-a ieşit nimic. Ce să mai vorbim, Ilie Stan a pierdut acest meci", a încheiat Becali.


"La cum a pregătit şi cum a făcut primul 11 Ilie Stan, nu puteam cîştiga niciodată acest meci. Fotbalul nu e la întîmplare, aşa cum a crezut antrenorul nostru"
Gigi Becali

"Poate după acest meci s-a trezit la realitate şi Ilie Stan şi va şti ce are de făcut la meciul cu Rapid, de luni, că dacă jucăm cumva la fel ca în seara asta, n-avem nici o şansă"
Gigi Becali


Ilie Stan pe banca Stelei
Steaua - Oţelul 2-1
Vaslui - Steaua 0-0
Maccabi - Steaua 5-0

3 săptămîni au trecut de cînd Ilie Stan a fost instalat ca antrenor principal la Steaua, el preluînd echipa după egalul, 1-1, de la Nicosia, cu AEK Larnaca

Gigi Becali a bătut cîmpii în direct la GSP TV
**** "Tot noi ne calificăm din grupa asta. Păi, ne mai trebuie şase puncte, pe care le luăm acasă cu AEK Larnaca şi cu Maccabi şi gata. Şase puncte ne trebuie sau şapte? Nici nu mai ştiu, oricum nu prea mă interesează Europa League"
**** "Ce e mare lucru că am pierdut cu 5-0 sau 6-0, cît a fost că nici nu ştiu exact. 5-0 s-a terminat? Aşa şi care e problema?, e fotbal, e un joc, de ce să dramatizăm?"
**** "Ce umilinţă, mă? Cine spune că a fost umilinţă înseamnă că nu ştie ce vorbeşte. Păi, eu am fost în pelerinaj la Locurile Sfinte şi acum credeţi că mă interesează pe mine de fotbal?"
**** "Cine a tuşit în studio? Lucian Bălan? OK, atunci să rămînă să vorbească marele cîştigător al Cupei Campionilor cu Steaua să discute cu voi despre meci, la revedere!"
**** "Am dat ordin să fie transmis următorul mesaj în vestiar: echipa să nu fie supărată, să nu existe certuri, că nu s-a întîmplat chiar nimic pentru a fi scandal!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
zadkiel
zadkiel  •  21 Octombrie 2011, 17:52

Steaua sub Cioban, a ajuns din simbol national, in parodie jenanta! Europarlamentarul Gigi pe cine reprezinta la Bruxelles?!

stancuvlad
stancuvlad  •  21 Octombrie 2011, 14:08
Postat de redbuldog pe 21 Octombrie 2011, 10:34

He..he..dupa ce va umfla ciriclii la bouci,luni in meci direct,poate va constata si ciobanelul jhiji ca fotbalul si politica sunt prea grele pentru el si se retrage la meseria care la consacrat..OIERITUL !

Nuuuu...tu vrei sa se retraga ciobanul de la steaua???? e de abia de 10 ani acolo sau cati ori fi...steaua are de platit peste 40 de ani de istorie bolsevica si mincinoasa. Mi se pare pretul corect...pentru fiecare an de istorie patata un an cu ciobanul la carma.

bozgor
bozgor  •  21 Octombrie 2011, 14:05

PACAT DE STEAUA ECHIPA CARE ACUM UN DECENIU ERA STINDARD AL FOTBALULUI ROMANESC SI ACUM DE CAND CU OAIA AU DEVENIT BUNI DE BUFONI.BELITI OAIA SI O SA VEDETI CA STYEAUA SE REFACE.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează