INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  „16”-IMI

FOTO Barcelona - Napoli 1-1 » Revenire cu ghinion pentru catalani în Europa League, după 18 ani

Barcelona - Napoli / 16-imile Europa League, LIVE pe GSP.ro +13   FOTO
Barcelona - Napoli / 16-imile Europa League, LIVE pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 21:45 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 21:52

Barcelona și Napoli au remizat, scor 1-1 , în prima manșă a „16”-imilor Europa League, într-un meci în care catalanii au ratat o mulțime de ocazii.

Ce au făcut stranierii în Europa: Ștefan Radu, învins în UEL, Mihăilă a jucat 30 de minute în victoria Atalantei. Lucescu a pierdut de ziua lui, în Conference
CONFERENCE & EUROPA LEAGUE
Ce au făcut stranierii în Europa: Ștefan Radu, învins în UEL, Mihăilă a jucat 30 de minute în victoria Atalantei. Lucescu a pierdut de ziua lui, în Conference

Barcelona revenea după 18 ani în Europa League la meciul cu Napoli. Catalanii s-au aruncat în atac, iar primul care a pus în pericol poarta italienilor a fost Pedri cu șutul său din minutul 5, puțin peste poarta lui Meret. Italienii au avut prima șansă în minutul 21. 

Scapat perfect pe contraatac, Oshimen nu l-a putut învinge pe ter Stegen din unghi. Ocazia primei reprize i-a aparținut lui Ferran Torres. Rămas singur cu portarul după o pasă a lui Aubameyang, spaniolul a trimis lamentabil. Golul „a picat” în poarta cealaltă, Zielinski (29) a reușit să-l învingă pe Ter Stegen din două tentative și Napoli conducea cu 1-0 pe „Camp Nou”. 

Barcelona - Napoli 1-1 » Totul de decide la retur

Repriza secundă a debutat cu catalanii „la cârma” jocului. Elevii lui Xavi au alergat după egalare. Spaniolii au fost ajutați de Juan Jesus, brazilianul lui Napoli atingând mingea cu mâna la o centrare a lui Adama Traore. Ajutat de VAR, Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri pentru Barcelona, transformată de Ferran Torres, 1-1. 

Aubameyang putea să îi aducă în avantaj pe catalani, dar șutul sau din marginea careului a trecut puțin peste poartă. Barcelona putea da lovitura în finalul meciului. După o combinație excelentă între Dembele, Busquets și Look de Jong, mingea a ajuns la Ferran Torres, care a ratat de puțin ținta. 

Luuk de Jong putea aduce victoria în minutul 90, dar „foarfeca” spectaculoasă a acestuia a trecut pe lângă poarta lui Meret.

1-1 scor final și calificarea se va decide la returul de săptămâna viitoare, pe stadionul „Diego Armando Maradona” din San Paulo.

+9 FOTO

Barcelona - Napoli 1-1

Barcelona - Napoli. Echipele de start

Barcelona: Marc-Andre ter Stegen - Oscar Mingueza, Eric Garcia, Gerard Pique, Jordi Alba - Pedri, Nico Gonzalez, de Jong - Adama Traore, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres
Antrenor: Xavi

Napoli: Alex Meret - Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Kalidou Koulibaly, Juan Jesus - Andre-Frank Zambo Anguissa, Fabian Ruiz - Elif Elmas, Piotr Zielinski, Lorenzo Insigne - Victor Osimhen
Antrenor: Luciano Spalletti

Surpriză de proporții în Spania: Atletico Madrid a pierdut pe teren propriu în fața ultimei clasate!

Victor Becali, reacție ironică pentru Anamaria Prodan, după ce impresara a falsificat poza de la transferul lui Stanciu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  18 Februarie 2022, 08:50

Batuta pe loc e numita ghinion.

je__
je__  •  17 Februarie 2022, 22:02
Postat de ripensistu pe 17 Februarie 2022, 20:28

Gloabele Spaniei sint Real Madrid, Barcelona si Atletico Madrid, ar trebui desfiintate ca sa facem loc echipelor de traditie precum Athletic Club sau Valencia.

:))))) Buna gluma...

ripensistu
ripensistu  •  17 Februarie 2022, 20:28

Gloabele Spaniei sint Real Madrid, Barcelona si Atletico Madrid, ar trebui desfiintate ca sa facem loc echipelor de traditie precum Athletic Club sau Valencia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează