INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, ORA 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Belodedici: "Probabil va fi asediu la Napoli, apărarea e esenţială!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Fostul fundaş al Stelei Miodrag Belodedici consideră că evoluţia roş-albaştrilor la Napoli nu va fi influenţată negativ de atmosfera de pe San Paolo.

" Steaua nu cred că se mai poate speria de atmosfera de pe un stadion, cred că suporterii îi vor determina să se concentreze şi mai mult, să dea totul. Trebuie să greşim cît mai puţin! Putem da gol, dar în primul rînd apărarea e esenţială.

Probabil va fi asediu la început, dar italienii au experienţă şi pot ţine un ritm constant pe toată durata partidei, de aceea e important ca Steaua să aibă abordarea ei, nu să aştepte", a spus Belodedici la Morning Sport, pe Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mario40
mario40  •  13 Decembrie 2010, 12:34

nu va fi asediu va fi macel.napoletanii nu uita comportamentul tiganesc de la bucuresti.in fotbal trebuie sa existe un pic de respect intre suporteri mai ales cand stii ca tre sa mergi si tu la ei! acum ne plangem ne meritam soarta dar trebuie sa platim ptr comportamentul nostru inapoiat. sa speram ca jucatorii nu vor cadea mental in infernul de la napoli.sigur suporteri vor avea mari probleme.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează